Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Malatya

Selam

İsmim Doğukan , Malatya'dan aranıza katılıyorum , Malatya/Hekimhan memleketim.
15 yıl kadar Antalya'da ikamet ettim.

22 yaşındayım , öğrenciyim.
Çocukluğumdan bu yana en keyifli hobby , benim için bisiklet olmuştur.
Özellikle MTB ile zorlu parkurlarda yapılan etkinlikler fazlasıyla ilgimi çekmiştir.

2012 yılında Bianchi Montana 26 V Brake modeli bir bisiklet tercihinde bulunarak , amatörlüğü üzerimden atmak istedim.

20e4b166be373dbf4c3559278517fb37.jpg

Fakat küçük boyutta teker çapları (26 '') , gülle kadar ağır Hi-TEN (Çelik) kadro ve zayıf frenleri sayesinde çok yanlış bir seçimde bulunduğumu anladım.
Kendisini aynı yıl içerisinde çalmaları da cabası oldu.
[emoji16][emoji16][emoji16]

5 yıl boyunca tüm serüvenimde yarıda kesilmişti , bir kaç gün öncesine kadar.

Salcano NG650 29 MD kullanıcısıyım artık.

62a5a2b8e3cf04b008c0838ab59c8c42.jpg

Başlangıç için gayet başarılı bir model.
Zedd için ayrıntılı sunumlarımın da olacağı bir konu başlığı açacağım ilerleyen süreçte.

Şimdilik bu kadar olsun, hoşçakalın.

Scudo
Hayırlı olsun ,kaza belasız sürüşler dilerim.Forumun engin birikiminden yararlanıp öznel deneyimleri paylaşmanızı umarım..

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Hayırlı olsun kardeşim. Ben de senin bisikletle Kron XC 150 arasında kalıp Kron tercih ettim hayırlı olsun ikimize de[emoji4]

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uzun yıllar sonra malatyaya memleketime geldim. Sanırım turlar konusunda ankarayı arayacağım :(

Ben de malatyadayım ☝ Tur olursa haberleşelim. Beni de unutmayın.

arkadaşlar malatyada şuan aktif olarak tur yapan benim bildiğim iki grup var. biri maddosk biri muko motor. ben maddoskla turlara gidiyorum. ramazandan önce dört beş tura katıldım. ramazanda ara verildi. ramazan sonrası henüz tur paylaşmadılar. facebookta maddosk grubuna dahil olabilirsiniz. muko motor da tur yapıyor ama ben hiç katılmadım onların durumunu bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Helikopterci_44
Malatya'da tur yapmak her türlü güzeldir. Malatya'ya saygı ve selamlarımı gönderiyorum buradan.
Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: mergin
Merhaba...

İsmim Berkant, 17 yaşındayım,Malatya'da ikamet ediyorum.Bisiklet tutkum uzun yıllardır devam etmekte uzun yıllardır şehir bisikletiyle gezilerimi yapmaktaydım ancak hız ve ağırlık konusundan sıkılmam(yorulmam) dolayısıyla birkaç gün önce başlangıç seviye yol bisikleti ile tanıştım.Ve henüz şimdiden yeni bisikletimle 35 kilometreyi aştım.

Birlikte tura çıkabileceğimiz kişiler olursa haberleşebiliriz, bu konu altında tur konusunu düşünelim diyorum.

Merhabalar, adım Ahmet ve 15 yaşındayım. Bisiklet binmeyi çok severim. Kondisyon sıkıntım yoktur her yere sıkıntısız giderim. Dağ bisikletim var fakat yakın zamanda cyclocross bir model alacağım ya da yol bisikletini cyclocross yapacağım. Tur olursa özelden veya buradan haberleşelim.

öncelikle bu forumda benle yazışıcak varmı malatyada güzel türlara çıkıyoruz yol arkadaşı da oluruz en son yazılar 1 yıl önce olmuşta
onadan dedim

Herkese selam.Forumda ve bisiklet camiasında yeniyim.Bu işe yeni merak saldım.Konu şu bugün bisikletimle gezerken tcdd garında yaya altgeçinden geçtim.Sıkıntı yok.Gardan çıkarken bir görevli yanıma gelip bana bağırarak burada bisiklet süremezsin cezası var çabuk çık dışarı dedi ve ben de çıkışa doğru sürdüm bisikleti.Tam kapıdan çıkacakken kolumu dürtüp ben sana sürme demedim mi in bisikletten yürü dedim diye yine bağıdı ve itti kolumdan.Fakat garda başka yerde bisiklet sürüp ağzında küfür eksik olmayan insanlar vardı ve onları görmezden gelip bana yüklendi.Ayrıca bisiklet yolunda sürerken bile sürekli küfür yediğimi de eklemek isterim.Ayrıca bisiklet üst düzey deği.Ümit arcus kullanıyorum ve değiştirmenin eşiğindeyken bunlar başıma geldi.Zengin falan da değilim parayı biriktirip alacaktım fakat şu şartlar altında soğuyor insan.Şimdi size soruyorum.Böyle durumdayken yeni bisiklet almalı mıyım yoksa ertelemeli miyim?11. sınıfa geçtim.

Merhaba bende yeni üye oldum Malatya'da ikamet ediyorum. Carraro marka şehir bisikleti aldım evden işe işten eve birazda geziler için aldık hayırlısı.

@ebubekir bekçi daha sıkı sarılmak lazım bence arkadaş bulman lazım birlikte sürmeniz lazım kendin bisikletçi arkadaş hem yol kardeşi hem öğretmen hem de öğrenci olur,zorluklar birlikte aşılır.
Not bende de 2017 salcano insomnia var önerebileceğim bir bisiklet

@mdokulmez hayırlı olsun

Merhaba arkadaşlar ben Kutay. Size birşey sorucam bu havalar tam gezilmelik hava (bana göre) beraber pedallıyacağımız arkadaş varmı

• Beğen
Tepkiler: hasan furkan
Merhaba arkadaşlar ben Kutay. Size birşey sorucam bu havalar tam gezilmelik hava (bana göre) beraber pedallıyacağımız arkadaş varmı
Selam Kutay, nerede oturuyorsun?

Yeşilyurt.
Ya uzun zamandır araştırıyorum beraber gezebilecek bir grup

Yeşilyurt.
Ya uzun zamandır araştırıyorum beraber gezebilecek bir grup
Malatya Bisiklet Topluluğu var aslında fakat pandemiden dolayı sanırım belli başlı turlar dışında kendi aralarında sürüyorlar kalabalık olmaması için. Ben de Yeşilyurt tarafında oturuyorum zaman konusunda anlaşabilirsek beraber sürebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Kutay 2001
Eğer öyle olursa iyi olabilir mutlu olurum ☺️
Bu arada yaş kaçtı ?

• Beğen
Tepkiler: hasan furkan
Geri