Scudo Sports

manitoo minute mrd yardımmmm

Tepki
1
Bisiklet
Felt
herkese merhaba bu maşa hakkında hiç bir bilgim yok 2010 modeli var piayasada almayı düşünüyorum kimi havalı kimi yaylı diyor nedir ne değildir yardımcı olursanır sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

Scudo
(link)
Minute MRD üretim yılı farketmeksizin havalı olarak üretilen bir maşa. Detaylıca inceleyin...

bilgiler için tşkler
(link)

burda gördüm ve ilan sahibine sordum kendisi bunun yaylı bir maşa olduğunu söyledi ve yurt dışı fiyatından daha uyguna satıldığını söyledi. bu maşa hakkında hiç bir bilgim olmadığı için forumda ki bilgili arkadaşlara danışmak istedim..
fiyat konusunda ne diyeceksiniz ?

Yaylı veya havalı kıyaslaması yanlış. Havalı maşalarda(solo) da bir bacakta yay mevcut. Hava yoksa çift taraf yay+yağ mevcut ve ağırlıklar en kaliteli yaylı+yağlı maşalarda 1750 gramdan başlıyor. Bu ağırlıkta havasız olma ihtimali yok gibi birşey. Fiyat konusunda birşey diyemem. Maşayı görüp incelemeden birşey söylemek doğru olmaz...

@osman arslan

Merhaba. İllede havalı maşa bakıyorsanız sanalpazar.com da 300 - 350 TL arası epicon ve axon masalar var onlara bakın isterseniz..

Illa havali sartim yok.. epicon x2 kullandım... Bazıları yayli masaların geri tepme konusunda artisi oldugunuda söylemiş..epicon ve manitou kullanip tecrübesini aktaran olursa sevinirim.sanırım manitou minute daha iyidir kullanim olarak

Ben Rock Shox Tora SL Oil kullanıyorum. Bir bacak yaylı diğer bacak yağlı kilitlemeli. Tepkimesinden çok memnunum. Hatta bir hafta önce bakımını yaptım. İlk gününe geri döndü.. Teşekkür ederim.

Hay ben bu telefona Türkçe öğreteni. Eski model İphone' dan yazılmıştır..

(link)

yukarıda ki ilanda bulunan maşa hakkında net havalı, yaylı,yağlı vs diyecek ve kullanan varsa avantaj ve dezavantajları hakkında bilgi verecek var mı ?

@osman arslan

1,452 kg, MARS-Air havalı, Compression/Rebound ayarlı, Absolute damping sistemli, bacak çapı 32mm, muhtemelen 2009 model.

85 kg altındaysanız ve aşırı agresif kullanmıyorsanız gayet iyi bir maşa, eski RockShox Reba, Fox Talas ayarında aşağı yukarı, hatta bazı konularda daha iyi (ufak taş ve çukurlardaki performansı mesela).

bilgiler için çok çok teşekkürler artık maşanın elime geçmesini bekliyorum siparişi verdim kullandıktan sonra kendimce maşa hakkında ki düşüncelerimi buraya yazacağım.... xcm, epicon,sid race, sid xx'den sonra bakalım nasıl gelecek..

evet beyler maşa biraz aksilikler olsa da geldi.. taktım kullanıyorum. İlk düşüncelerim maşa rock shocka epicon vs göre 1 ters taça sahi, gayet hafif ve görselliği iyi bir maşa , çukurlarda kasistler de tepkimesini beğendim ayarlanabilir tepkimesi güzel çalışıyor.. bence bu fiyata alınabilecek gzüel maşalardan.. epicon yerine tercihimdir...şimdilik....

Geri