Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mardin

Mardin'de yaşayan Bisiklet ve Fotoğraf Sever Arkadaşlar Buraya....

Scudo
Hayırlı olsun !

MArdinde birilerinin olduğunu bilmek güzel !

mardine tur düzenlemeyi düşünüyorum günü birlik bikaç arkadaşla sizinle iletişime geçeriz eğer hala oralardaysanız :D facebook gurubumuzada bekleriz :)

Evet izmirden mardine taşınan bisiklet binmeye cok seven fotografla birazcik ilgileniyorum haftaya ev tutmak icin mardin deyim buluşuruz pedallar döner en az 2 sene mardin de olacagim

:) mardine tur düzenlemeyi düşünüyoruz
31 martta :) haberleşiriz

Midyattan selamlar bianchi discovery siparişi verdik bakalim elime ulaştığı andan itibaren sizinleyim...

@Uğur Güneş hala mardin de misin biz de yeni şehir de bisiklet sürmeye çalışıyoruz şoför ler mü sade ettikçe :)

Mardinli bisiklet severlere merhabalar. Mardin'in her tarafı doğal ve keyifli parkurlarla dolu. Uğur Güneş hala Mardin'de isen görüşmek isterim. Kızıltepe'den sevgiler. Uluköy'den Mardin'e doğru üç fotoğraf.

Dosyalar

• DSC00010.JPG
    DSC00010.JPG
    156,6 KB · Okunma: 38
  • DSC00020.JPG
    DSC00020.JPG
    130,6 KB · Okunma: 36
  • DSC00040.JPG
    DSC00040.JPG
    116,3 KB · Okunma: 37
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
İzmir'den selamlar Mardin'li kardeşlerim, hepinizin kurban bayramını kutlarım... :)

Sonunda Mardin'e yağmurlar geldi. 28102015274.jpg 28102015275.jpg 28102015276.jpg

• Beğen
Tepkiler: ratm
Henüz gidemedim. Hayalimdeki yer Munzur Vadisi'nin her metresini soluk alıp vererek geçmek. Sular altında kalmadan. Birde ortam biraz düzelirse Kızıltepe-Mardin-Mazıdağı-Derik-Kızıltepe turu yapmak.

Herkese merhabalar.Adım Cihat, 21 yaşındayım, Mardinliyim ve şuan Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde öğrenciyim.Hayatımın bir kısmı İstanbul'da geçti, son birkaç yıldır da tatillerde Mardin'de kalan zamanda Erzurum'dayım.Okumayı,araştırmayı seven meraklı biri olarak büyüdüm.Felsefe,psikoloji,sanat,siyaset bilimiyle ders dışında da hobi olarak ilgileniyorum.Kedi besliyorum ve doğayı herşeyden çok seviyorum.Her zaman içimde doğayla başbaşa kalma,kamp yapma,tek başına uzun seyahatlere çıkma gibi şeylerin arzusu oldu.Artık bunun için harekete geçmem gerektiğini düşünüyorum.İmkanımın el verdiği kadarıyla öncelikle bir bisiklet edineceğim.Ardından kısa seyahatlerle başlayıp uzun yolculuklarla devam edeceğim.İçimdeki hür ruhu ortaya çıkaracağım.Bu sürece başlamadan önce forumun bana çok katkısı olacak ve ilerde de olmaya devam edecek.Burada gerek bisiklet adına gerekse başka konularda başkalarıyla bilgisini paylaşan herkese teşekürlerimi sunarım.Bilgi paylaştıkça çoğalır.Vesselam...

• Beğen
Tepkiler: Mert E.
Mardin Ekibi. Diyarbakır'a pedallarsanız haberimiz olsun. Bekleriz ! facebook'ta Diyarbakır Pedal diye aratıp gruba katılım isteği gönderebilirsiniz.
Diyarbakır pedal Yönetimi
Saygılarımla.

@ÇAMKOMLU,

Pedallarınıza sağlık. Dün de dışarısı çok sıcaktı. Sanırsam saat 17.00'dan sonra yaptınız turu :)

Saygılarımla.

@İbrahim Aslanhan Teşekkür ederim. Sabah 06:30 civarı. Doğudan (fotoğrafta sol taraf) batıya doğru gölge var. 17:00 saatlerinde burası bakıya bağlı olarak dik güneş alıyor. Saygılar, selamlar.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Aslanhan
Mardinden herkese selamlar. bisiklet satan arkadaş var mı? sehir bisikleti maksimum 200 tl

Geri