Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Margarinle beslenmek

Scudo
Yauu; Geç onu! Fotoğraf atın. Organınız beni ilgilendirmiyor.
Anlatamadım heralde. Toplumun %30'unu ilgilendiren bir sorundan bahsediyorum, şişmanlık yetişkin her 3 kişiden birisinde var. Fazla şeker sebebiyle karaciğer sirozundaki artışın toplumdaki en önemli nedeni şişmanlık oldu. Sırf bu yüzden şeker yemeyin diyorlar. Şeker hastaları zayıf olsa da şeker hastasıdır. Şişman hastalar da yağlı karaciğer hastasıdır. Siz de bel çevrenize bakarak sağlıklı olup olmadığınızı anlayamazsınız. Karaciğer yağ oranınız sağlığınızı gösterir. Cilt yağınız sizi hasta etmez.

Anlatamadım heralde. Toplumun %30'unu ilgilendiren bir sorundan bahsediyorum, şeker hastalığı yetişkin her 3 kişiden birisinde var. Fazla şeker sebebiyle karaciğer sirozundaki artışın toplumdaki en önemli nedeni şeker hastalığı oldu. Sırf bu yüzden şeker yemeyin diyorlar. Şeker hastaları zayıf olsa da şeker hastasıdır. Şişman hastalar da yağlı karaciğer hastasıdır. Siz de bel çevrenize bakarak sağlıklı olup olmadığınızı anlayamazsınız. Karaciğer yağ oranınız sağlığınızı gösterir. Cilt yağınız sizi hasta etmez.
Saçmalıyorsun. Seni engelliyorum.

İyi geceler Mete.

• Hahaha
  • Beğen
Tepkiler: lrfan ve karanbatu
TÜRKİYE+DE+GÖRÜLME+SIKLIĞI_.jpg

Meseleyi ciddiyete davet ediyorum. Konumuz boş kalori - sanırım margarinin boş kalori olmadığını söylemeyeceksiniz? Bu günün obezleri, yarının karaciğer hastaları olacak ve bu hastalığın etkeni şeker tüketimi, yani boş kalori alımı. Şeker yemeye alışmış insanı, bugün karaciğer yağlanmasından, yarın şeker hastalığından, öbür gün siroz hastalığından koruyamıyoruz. Konuda bir mesaj verileceksek, asitli içecek üreticilerinin vermiş olduğu, "Önemli olan boş kalori değil hareket etmek" saptırmasında bulunmayalım. Forum herkese örnek olsun.

Sağlık bakanlığı harekete geçsin !!

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Birinci önceliğim tereyağı ama tereyağı yok diye de gidip sıvı yağ kullanmam. Yemeğin dokusunu ve lezzetini direk etkiliyor. Örneğin margarinle yapılmış bir kurabiyenin dokusunu tereyağı ile veremezsin, tereyağı ile de daha lezzetli olur doğru oranda karışım şart :) Öyle yağı ekmek üstüne süren bir tip değilim, benim için yağ hammaddedir.
Sıvı yağda ise çiğ yenecekse zeytin yağı, ısıya maruz kalacaksa ürüne göre ayçiçek veya mısırözü yağı.

Birinci önceliğim tereyağı ama tereyağı yok diye de gidip sıvı yağ kullanmam. Yemeğin dokusunu ve lezzetini direk etkiliyor. Örneğin margarinle yapılmış bir kurabiyenin dokusunu tereyağı ile veremezsin, tereyağı ile de daha lezzetli olur doğru oranda karışım şart :) Öyle yağı ekmek üstüne süren bir tip değilim, benim için yağ hammaddedir.
Sıvı yağda ise çiğ yenecekse zeytin yağı, ısıya maruz kalacaksa ürüne göre ayçiçek veya mısırözü yağı.
Evet doğru, margarınle yapılan kurabıyenın dokusu tereryağıyla yapılandan daha ıyıdır ama tereyağının suyunu alıp sadeyağ yaparsanız hem doku olarak aynı olur, hem de daha lezzetlı.

• Beğen
Tepkiler: PuncherZ
başlığı görmek bile midemin bulanmasına yetiyor. hiç kimse alınmasın, alınacağına hayatına çeki düzen versin, ben, dünyanın tüm kaynakları kendisi için yaratılmışcasına tüketen obez kişilerden iğreniyorum ve hatta nefret ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
başlığı görmek bile midemin bulanmasına yetiyor. hiç kimse alınmasın, alınacağına hayatına çeki düzen versin, ben, dünyanın tüm kaynakları kendisi için yaratılmışcasına tüketen obez kişilerden iğreniyorum ve hatta nefret ediyorum.
Obezlik ne yazık ki batı tipi besin eksikliğidir. Kalorinin bol olduğu, besinlerin ise eksik olduğu bir hastalıktır ve sınırlı sayıda şanssız, bunu aileden alan insan haricinde neredeyse hepsi dışarıdan gıdayla kalori alımına bağlıdır.
Besinler makro besinler ve mikro besinler diye ikiye ayrılır. Makro besinler, protein, yağ, karbonhidrattan oluşur; mikro besinler, mineraller, vitaminler ve kofaktörlerden.
Obez bireyler uyanıklık sorunu da yaşarlar, uyku sorunu da, sindirim sorunu da. Sizin yediğiniz boş kalori, vücudunuzu çekip çeviren hormonların seviyelerini dahi düşürür. Sırf şişmansınız diye daha çok D vitamini almanız gerekir.
Obez kişileri ötekileştirmeyelim, besin açlığının çok büyük bir sorun olduğunu, herkesin sağlıklı, gerçek gıdalara erişiminin sağlık için en öncelikli mesele olduğunu anlayalım, anlatalım.

Bilginiz olsun, organ yağlanması bel çevresi yağlanması gözükmeden de gerçekleşebilir.
Gerçekleşebilir de, ne kadar?

Karın kasları belli olacak kadar yağsız birinin organlarında kaydadeğer bir yağlanma olması mümkün değil.

Gerçekleşebilir de, ne kadar?

Karın kasları belli olacak kadar yağsız birinin organlarında kaydadeğer bir yağlanma olması mümkün değil.
Ben sizi blokladım, siz de bunun nedenini biliyorsunuz.
Karın kasları herkeste vardır. Sadece sağlıklı insanlarda olmuyor. Kilo vermek sağlıklı birşey değildir, çünkü çok sağlıksız insanlar zayıfladıklarını düşünerek iyi yaptım sanırlar. Doğru beslenerek doğru kiloda oluruz.
Özetle, önemli olan organ sağlığıdır. Cilt yağı sağlıklıdır. Derisinin altı gözüken bir insan, organları temiz bir insandan daha sağlıklı değildir. Sırf örnek olsun diye söylüyorum, alkol alan insan da zayıflar. Bakıp anlama şansınız olmaz ama organ vericisi olmak istediğinde olumsuz yanıt alır.

@Mete Can Karahasan Beni bloklamış olman yazdığın yanlış şeyleri belirtmeyeceğim anlamına gelmiyor. Adil ÜNALDI nickli kullanıcı, burada margarin'e "pis kaka" diyenler fit insanlar mı haliyle merak etmiş. Bunun üstüne lafı dolandırmaya allem kallem etmeye gerek yok.

Hadi karın kasını geçtim, bu kadar sağlık gurusu modunda yazan insanlardan en azından göbeksiz düz bir gövde bekleyebiliriz sanırım. Göbek fotosu pls.

Sağlık gurusu değilim, siz sağlık gurusu olanlardan bunu duymayı beklediğiniz için sağlığınızdan olabilirsiniz. Nitekim, benim uyardığım mesele de bu.

Sigara kullanmasa dahi, akciğer kanseri ya da gırtlak kanseri arkadaşlar da, sigaranın zararlarından bahsetmesin arkadaş. Sigara konusunda mangalda kül bırakmayanlar, bi zahmet akciğer röntgenlerini atsın.

Zingzong slr gt 7 kadro çıkmış ama para tuzağı bu gereksiz diyenler maaş bordrosunu, kredi notunu atsın.

Şampuana gerek yok, en iyisi sabun diyenler de saçlarını çekip atsın.

Az sakin olun beyler,

Herkesin görüşü kendine doğrudur.

Dünyanın en iyi hatibi olsan, karşı tarafın inandığını değiştiremezsin.

Fotoğraf atan bir kardeşimize,

Sen insanmısın? Çiğ etle mi besleniyorsun?

Daha çok teşvik olsun diye yazdım.

Yanlış olduğunu, hak etmediğini anlayınca anında sildim.

Nedir bu sinir?

Neyi paylaşamıyoruz?

Ben her gün idman sonrası 6 bira içiyorum.

Herkesin vücudu kendine münhasır, kendine emanet!

Geri