Scudo Sports

Marin CXR Team XTR 2010

@Ozzgurr

Çok teşekkürler. Benim de amacım, bisikletimi az bulunan ama kullanışsız olacak kadar egzotik olmayan komponentler ile oluşturmak idi. XTR set kendini kanıtlamış bir seri, Manitou R Seven Absolute MDR, markanın en üst modeli ve Fox ve SID'in çok ciddi bir rakibi, Stans No Tubes ZTR Podium MMX ise 1210 gramlık ağırlığı ile tüm diğer markalara meydan okuyor.

Scudo
@deore79

Çok teşekkürler. Evet Manitou R Seven Absolute MDR Maşa, Stans No Tubes Podium MMX jantlar, Easton EC 90 boğaz ilk bakışta standart modelden farklılık gösteren komponentler. Manitou markası'nın sahibi fren markası olarak bilinen Hayes. Markanın Türkiye'ye gelme konusu ile ilgili bir çalışmadan haberdar değilim. 2010 Senesinde Marin'in Almanya takımının da Manitou R Seven model ile yarıştığını ve Jose Hermida ve Rita Dahle gibi yarışçıların birçok dünya kupası başarılarını Manitou ile kazandıklarını öğrenmem etkili oldu seçimimde. Bir diğer etken de Türkiye'de sık görülmeyen, farklı bir model ve marka olması oldu.

@Gürkan ŞENTÜRK

Çok teşekkürler. Çok yakında FSA sele borusunun Carbon FSA modeli ile değişmesi ile yaklaşık 9.1 Kg'ye düşecektir. Egg Beater Triple Ti pedallarım ile 8.95 Kg inmem de mümkün ama XTR pedallar ile daha rahat ediyorum.

@Bora Alben

Dilekleriniz için teşekkürler. Kadronun ağırlığı 1,280 gramdır.

İzzet bey,
Gerçekten çok güzel bir bisiklet toplamışsınız. Internette dolaşırken bu bisikleti ilk gördüğümde çok beğenmiştim. Yakın resimlerle çok daha güzelmiş. Güle güle kullanmanız dileği ile...

• Beğen
Tepkiler: Izzet Illel
Çok güzel ve tertemiz bir bisiklet maşallah allah kaza bela vermesın

çok vahşi alet güle güle kullanın özellikle kadro mükemmel
acaba sırf kadro olarak satışı varmıdr birde marin bisikletleri nerde bulabilriz ?:)

@tiryakioğlu

Merhaba, Mayıs ayı içerisinde CXR Team kadroları Türkiye'ye ithal edilecektir. Marin Bikes bayilerinin listesini Yasmin Sports sitesinden alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: kazıma
cok güzel kadro hocam yaa maşallah kompenant cok yerinde güle güle kullanın

mükemmel bir bisiklet size sadece pedal basmak kalmış tadından yenmez bu bisiklet:D

Marin kadro üstünde renk uyumunu süper yapıorm. iyi günlerde kullanın mükemmel

sayısal oynamak lazım böyle bir tane alabilmek için

Çok güzel. Marin markasının kendine özgü yapısı olduğu ve bu tadı tatmanın ayrıcalık olduğu çok açık

Hayırlı olsun...

Selmn Aleyküm bu forumda yeniyim ve bir sorum olacaktı MTB bisiklet almak istiyorum tek istediğim GÖRÜNTÜ yani ŞIKLIK VE İHTİŞAM baktıklarında hayran kalsın herkes :D önerebileceğiniz bir marka veya model varmı fiyat önemli değil...

Elinize kolunuza sağlık gecenin bu vakti insanı çalışma şevkiyle doldurdunuz.
teşekkür ederim.

Geri