Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

MARIN Indian Fire Trail 2009

Scudo
güle güle kullan berkay yakışmış

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Hayırlı olsun Berkay güle güle kullan.Çok güzel bir bisiklet tercih etmişsin. YAKIŞIR!...

• Beğen
hayırlı olsun adamım.. kız gibi bisiklet valla.. zincir kırmazsan seni artık kimse tutamaz :)
ayrıca renk uyumuna dikkat ederek sonsuz modifiye kabul eder bu bisiklet.. züüperrr...

• Beğen
@Ozzgurr

Teşekkür ederim yorumunuz için, ancak daha ilerde dediğiniz değişikliği bende planlıyorum :)

@Mert Kabtan

Sağolasın kardeşim, daha iyileri senin olur inşallah..

@Tech. Türk

Sağol Tarık, dün Eymir'de canlı canlı gördün bisikleti :) ORda isteseydin verirdim bir tur :)

@mehmet zengin

Çok sağol Mehmet Abi'cim gerçekten yıllarca uğraşıpta sahip olabileceğim bir bisiklete sahip oldum Ogün abi sayesinde :) Makarayı bulduysa süper :) Sen gelince yine gideriz balık tutmaya :) Özlettin kendini..

@Hasan Çağrı

Teşekkürler Çağrı; Bende ilk başta Scandium olmasından dolayı tedirgindim ancak, kadro 1500 gr civarında gelince içime su serpildi :) İyi ki çok hafif değil.. Ayrıca cidden rijit bir kadro.. Tabi ilerleyen zamanlarda göreceğiz sağlamlığı vs.

@sPinErGy_26

Sağolasın kardeşim ancak yollar değil dağlar beni bekler :D

Berkay abi gerçekten hoş bisiklet canlı canlı görmek nasip oldu :) Fox süper yakışıyor :) Renk uyumu ve donanımda harika artık dağlar mı yollar mı bekler seni bilinmez :) Allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin...

Olay bu işte kim sollar seni artık.
Nazarımız değmez inşallah, yüzyüze hayırlı olsun dileklerimi iletmiştim tekrardan hayırlı olsun kardeş.

• Beğen
hayırlısı olsun. süper bir cihaz renk uyumu harika

• Beğen
Berkay hayırlı olsun yeni bisikletin . . .
Kazasız - Keyifli ve Bol Pedallı günlerde kullanmam dileğiyle :)

• Beğen
berkaycım ailenin yeni üyesi hayılı olsun.Renk uyumu, donanımı harika kazasız belesız kullanırsın inşallah kardeşim.

• Beğen
Hayırlı olsun çok güzel olmuş bisiklet.Kazasız belasız sürüşler dilerim.

• Beğen
Hayırlı olsun.Çok güzel bir bisiklet.Kadrosu ve maşası özelikle birbirine çok güzel uyum sağlamış.Kazasız belasız sürüşler dilerim.

• Beğen
Hayırlı olsun Berkay her parçasıyla mükemmel bir bisiklet oluşturmuşsun.Kadro da çok güzel.Görünüm de şahane.Güle güle kullan.

• Beğen
Selamlar Berkay,
Cidden çok şık ve asil bir bisiklete sahip olmuşsun. Kutlarım seni. Gerek amortiösör olsun, gerek gidon dizaynı gerekse jant seti ''ben sağlam bir bisikletim, bana kolay kolay zeval gelmez'' diyor resmen. Ki kadronun ağırlığıda bunu kanıtlar nitelikte. Bisikletin genel ağırlığı iyi bir seviyede. Ve bu ağırlık ortalama bir sürücü için yeterli olacağına inanıyorum. Bundan sonrası senin azmine ve çalışmana bağlı olduğuna inanıyorum.

Bisikletini kazasız belasız kullanıp her sürüşünde bir öncekinden daha fazla keyif almanı dilerim ;)

• Beğen
Geri