Scudo Sports

Marin kullanan var mı?

smee

Aktif Üye
Tepki
91
daha önce de bu başlığı açmıştım ama teknik nedenlerler konuyu kaybettik. burada marin kullanan benden başka kimler varsa görmeyi umuyorum.

yoksa marin alan birtek ben mi varım? :rolleyes:

benim marin'im "bolinas ridge" ya sizinki?

Scudo
Ankara'da marin kullanan 2 tane arkadaşım var. Dağ bisikletlerine pek ısınamadım acıkcası ama yol bisikletleri başarılı. Hele fiyatına göre cok başarılı. Saygılar

Ankara'da şu an itibari ile yaklaşık 7-8 Marin kullanıcısı var :)
Bende Ogün abinin Marin pasubio modeli yol bisikletini kullanıyorum arasıra gerçekten harika bir model..

• Beğen
Tepkiler: lussman
Hayırlı olsun abi :) Çok güzel bir seçim yapmışsın..

Marin pasubio ile ben de marinci oldum. Kadrosu cok güzel.

Bu arada sanırım çok yakında ben ve bir iki arkadaşım daha Marin'ci olacağız gibi :)

@BoZCaN

Bu yorumu sakın bir Amerikalı Marin çalışanı yanında yapma :D Başına birşey gelirse forumca kurtaramayız.

Marin dağ bisikleti ile meşhur olmuş çok farklı bir marka. Son yıllarda yol bisikleti üretmeye yeni yeni başladılar. Yani adamların dağ bisikletine laf etmek sövmekten beter.

Türkiye olarak bizim şansımıza Marin gelmeye başladı ancak 2008-2009 yılları markada geçiş dönemi olacak. Birçok geleneksel ve alışkanlık olmuş şeyler yerini yeniliklere bırakıyor. Mesela 2009 modellerde yol bisikleti seçenekleri azaldı. 2008 deneme idi. Eskiden cro-mo kadrolar 2-3 modelde sunulurken şimdi sadece 29er'da var.

Bu arada Quad serisi 2007+2008'de yılın bisikleti seçilmiş bir seri.

@BoZCaN

Bende yol bisikleti olan Marin Collio var ilk yol bisikletim olduğu için şudur budur demiyecem ama Marin markası amerika söz sahibi bir firma helede mtb de kadro dizaynları hep ödüllü olup performans olarakda üst seviyededir :D ee inşallah deneme fırsatımızda olur :p

Marin Muirwoods kullanıyorum, fiyat başarım oranı iyi, fiyat fiyaka oranıysa yıldızlı pek iyi :) logosuna püsürüne kadar simsiyah yapmış aga adamlar bisikleti, bad-mobile gibi

profilde, bisikletim kısmında marin markasının gözükmemeside ayrı bir problem :(

@face1tr

o konuda admin lerimiz çalışma içindeymiş Murat abi bir el atıp :) halletsen sorunumuzu :(

• Beğen
Tepkiler: SametAksuoğlu
ancak halen daha, gecen zaman zarfinda bir degisiklik olmadi, profilime bisikletimin markasini yazdiramiyorum :(

Yaklaşık 6 aydır 2008 Indian Fire Trail kullanıyorum ve yarışlara katılıyorum. Mükemmel bir bisiklet olduğunu söyleyebilirim. Türkiye'deki en başarılı elit dağ bisikleti yarışçılarından olan ve Marin Bikes Türkiye sponsorluğunda yarışan Yasin Yaman'da gectiğmiz Mart ayındaki Alanya Kızılalan yarışında aynı bisiklet ile yarıştı ve bisikletten çok memnun kaldığını belirtti. Pek yakında her ikimize 2009 Marin Team Issue bisikletleri gelecek ve bu bisikletlerle yarışlara katılacağız.

Marin Bikes, dağ bisikletinin doğduğu bölge olan Marin County California'da 20 yılı aşkın bir süredir mükemmel bisikletler üretmektedir. Yabancı basında adından övgüyle söz edilen ve neredeyse tüm modelleri testlerde en yüksek notlar alan dünyanın sayılı markaları arasındadır. Örnek olarak Mount Vision modeli Ingiltere'de arka arkaya 2007 ve 2008 senelerinde yılın bisikleti seçilmiştir.

Marin Bikes Türkiye hakkında daha fazla bilgi için:
www.yasminsports.com

Marin Baikes California hakkında daha fazla bilgi için:
www.marinbikes.com

Izzet Illel

Dün gece itibari ile bende bir Marin kullanıcısı oldum :)

2009 Marin Indian Fire Trail ;)
(link)

Bugün yarın fotoğraflarını eklerim :)

artık kendimi yalnız hissetmiyorum :)

gerçi çevremde aynı bisikleti kullanan hiç kimse olmaması da biraz hoşuma gidiyor ama :D

@d.berkay fire trailin hayırlı olsun bu arada

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Evet 09 team issuem hazırdır. inanılmaz atak ve her tepkiye hemen cevap verebiliyor... genel testini pazar günü iyice yapıp yorumlarımı yazıcam.

(link)

Geri