Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

MARIN Pine Mountain Steel HT - şimdi full XTR!

Scudo
Çok şık olmuş cro-moly kadro çok temiz malzemelerde zaten ayrı bir temiz hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileği ile

• Beğen
Tepkiler: Burçak Erbil
@Ferhat Öz

Teşekkürler! Tabii bisikletin geri kalanıyla uyumlu renkte (siyah veya mt.gri) bir maşa risksiz bir seçim olurdu, ama bence fazla konzervatif kaçardı, çok düz bir görüntüsü olurdu; çünkü bütün bisiklet gri ve siyah tonlarında. Yine de tamamen zevk meselesi.
Aslında renk çok da önemli değil. Siyah bir maşa bulsam onu da takabilirdim, ama SID100 çok iyi bir maşa ve uygun fiyata buldum, kırmızının kontrastı da hoşuma gitti, aldım ;)

ağzım açık baktım bisiklete, çok kaliteli çok ağır abi duruşu var... kazasız belasız kullanırsınız inşallah...

• Beğen
İyi mal, kendini hemen gösteriyor. Maaşallah. Allah nazarlardan korusun. MTB kullanmıyor olsam da, "bu arkadaş 10 Numara olmuş" diyebilirim. Kazasız-belasız sürüşler dilerim.

• Beğen
kadro alüminyuma benziyor.Birde o XTR set kaç model ve sanırım 0 yurtdışından internetten falan mı getirttiniz ?

@Atıl Güven

Evet, XTR parçalar yurtdışından. Eski model olduğundan set halinde bulmak pek mümkün değil, bu yüzden tek tek topladım, çoğu sıfır. 952 serisi sanıyorum 2000 senelerinden. Pedallar (m962) ve ruble (m972) daha yeni.

Borular Columbus'un "megatube" diye adlandırdığı şekilli borulardan olduğundan öyle görünüyor ;)

yalnız kadro boyu 13 inç seleyide heralde sonuna kadar kaldırmışsınız.merak ettimde boyunuz kaç acaba?

of of of.o ne asalet arkadaş.hayırlı olsun güle güle kullan.ayrıca bi şey soracam sadece kadronun ağırlığını biliyor msuunz ?

@onat98

1.60 :) Kendime ilk tam tamına uyan MTB kadrom bu oldu. Daha önce bulamadığımdan hep büyük kadrolar kullanmışım. Doğrusunu kullanınca anladım ancak. Sadece sele borusunda birazcık setback olsaymış pedalların seleye göre pozisyonu daha güzel olacakmış..

hmm anladım doğru seçim yapmışsınız benimde bir arkadaşımın boyu 158 15 inç salcano xc 010 kullanıyorda o yüzden merak ettim sordum :D

baktıkça bakası geliyor insanın ... çelik kadronun ayrı bi havası var... allah nazardan saklasın ... bol pedallar.. :D

• Beğen
mtb ci değilim ama harbi hoşuma gitti.alü ve plastik kadrolara alışmış gözlerim bayram etti.çelik ve titanyum kadrolar bambaşka.ama bizim memlekette bu kadrolar nedense pek lüks!eski xtr ları da özlemişim,sid i de.son 5 senedir bisiklet adına hiç bir yenilik görmediğimden bu kadronun klasisizmi beni mest etti.bu ''eski'' bisiklet şimdiki tüm mtb leri yıkar geçer ve bu pahalı oyuncaklar harcanan paranın hakkını verir.(genç arkadaşlardan benim gibi düşünmeyenler vardır.saygı duyarım.)sonuçta taywan işi bisikletlere biniyorsak (ben de dahil) mesele sadece maddiyat değil.başka teknik imkansızlıklar sözkonusu! : )))
helal sana Burçak hocam!

• Beğen
şu ana kadar en çok hoşuma giden bisiklet oldu :) Güle güle kullanın :)

Geri