Scudo Sports

marin team ıssue 2009

Kadir'cim süper alet, güzel başarılara vesile olur umarım...

Scudo
Nazar boncuğu takmaya gerek yok kendisi nazar boncuğu zaten :)
Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)

Slm Abdulkadir kardeşim.Cidden çok güzel bir bisiklet hatta buna "Ekmek Teknesi" de diyebiliriz sanırım.Ama sen ve senin gibi sporcular bu kadar emeğe , bununla ödüllendirilmemeli diye düşünüyorum.Yıllarca o şehir,Bu şehir o yarışdan diğerine koşarak gerçekden çok büyük emek veriyor..Ama bu kadar büyük emeğin karşılığı,bu kadar küçük olmamalı.Yani şöyle küçük;Sporculara verilen emek ortada.(Bunu Halil ve Mehmet gibi sporcularadan biliyorum.)Siz yıllar sonra evleneceksiniz yuva kuracaksınız,gerçekden büyük bir sorumluluk alcaksınız.
Bu ne kadar sizi ve aileniz tadmin edecek değil mi? Büyük ve bu işe gönül veren sporculara Türkiye de gerçekden çok az değer verilyor.
Maddi manevi..Yani bu kadar uzatmamın sebebi o "Emeği" Görüyorum ve cidden çok üzülüyorum.Umarım en güzel ödüller ve Geleceğiniz için sizi tadmin eden gelirler olur.
Çünki siz buna değersiniz..Başarılar.. Paylaşımın için tşk ler..
Konuyu dağıttığım için çok özür dilerim..

Hem görünümü hem donanımıyla çok güzel bir bisiklet.Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: kadir kelleci
@kadir kelleci

Mutlaka öyle..unu tartışmak dahi söz konusu olmaz,Olamaz..Konu zaten bunu hak ettiğini bilindiği halde,Maddi imkansızlıların olması..Umarım her konu da hak etiğinizi alırsınız..k.i.b slm lar..:in:

Güzel bisiklet bu beğendiğim 3cü bisiklet oldu.Renk uyumu çok güzel.Kazasız yarışlar...

• Beğen
Tepkiler: kadir kelleci
kelleci özel mesajla link attım onu acil yapıştır..

Geri