Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mario Kaldato'yu forumda yolluyorum.

@Murat Cömez
Ahahaha abi yaa :D kafama bim poşeti gecirilmis gbi oldum :D

@-Skynet-
Evet Murat abi kivrak zeka urunu bir baslik dusunmuş sagolsun :D

@uslsy
Omercim benim tayta ihtiyacim yok , bacak kıllarim zaten tayt varmişcasina bir goruntu olusturuyor , alieskpresste parlak bacak gorunumlu ten rengi tayt buldum ondan mi alak ne dersin? :D

@sadi imren
Kanka lutfen ama :D

Scudo
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Şaka bir yana. Bisiklet forum da böyle bir hediyeyi hakeden nadir kişierden biridir @mariokaldato. Bisikletform yetkilisi olsam kendisine maaş bağlar bisiklet sponsoru olur. Her hafta tura çıkartıp yazılar yazmasıni sağlardim. @Murat Cömez teşekkürler.

@Murat Cömez
çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu taammmı şimdi meselam yollama olayını çok karıştırdılar ha aralarında bir fark kaldı o farkınan çok güzel oldu :)

@mariokaldato

Şimdi droptan tutmuş son sürat sen yolda giderken seni gören kamyoncular düşünsün. :D

@Murat Cömez

Abi bay Cumhur bey zaten hazirliklarini mercedese taktigi dropla yapıyordu. Taytı da hazırdır kendisinin. Kenara bir yere a kalite tayt koymuştur günü gelir lazım olur diye.

@MAERKEK

Onunla her hikayeye varım. :D

@karton_piyer
Ahahaha alemsin :D
@Süper Dede
Hahah abi aynen :D

@MAERKEK
Ehehehe

Cumhur forumun gülü, cancaazım, yiğidim, pelerinsiz süper kahramanım

2019'un en çok mesaj yazılan konusu aday listesinde birinci sıraya alıyorum bu başlığı.
Gelişmeleri dehşetle, şiddetle, son sigarayı yakarkenki tarif edilemez arzu ve buruklukla, bir komodo ejderinin başka bir komodo ejderiyle grönlandda karşılaşma ihtimalinin güzelliğiyle takip edeceğim.

@Şeffaf
Sagol canim :)
@Ali Kılıç 35.5

Ne kadar ortak noktamiz vsr dostum bende meraktayim hehe :D

Geri