Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Markaların fiyat/performans değerlendirmesi...

Scudo
Bu salak salak trollükten ne anlıyorsunuz?

Ben gayet zekice buldum ve güldüm, forumda ki en kaliteli trollüklerden biriydi. O kadar ciddiye almayın arada gülümsemek gülümsetmek de gerek.
Ayrıca Salak salak tabiriniz de ayıp olmuş

Yok ben kavramın içini boşaltmak amacıyla söylemedim. Sadece bu forumda ve dahi bisikletle bir parça fazla ilgilenen insanlar arasında yerli diyince Carraro, Bisan, Mosso, Salcano, Kron, Peugeot ve Corelli akla gelir. Yoksa bunlara yerli üretimdir demek evet pek te gerçekle bağdaşmıyor.
Öte yandan üzülerek hatırlıyorum ki yerli malı haftası elma, fıstık, kayısı ve fındıktan ibaretti...
Yahu yerli malı haftasına Coca-Cola getiren olurdu be 😂😂😂
Bisiklet olarak değil de bisiklet lastiği özelinde konuşacak olursam Anlas gerçekten muhteşem ürünler üretiyor. 700x38c lastiğin tanesini kargo hariç 60 liradan satın aldım 2 ay önce. Hem asfaltta hem çakıllı hafif arazide test ettim. Asfaltta yatırırken oldukça güven veriyor. Stabilize olmayan zeminde de gayet iyi iş çıkarıyor 38 mm lastiğe göre. 90-100+ liralık CST, Kenda, Rubena gibi kaliteli sayılabilecek markaların performansını piyasada bulunabilecek en ucuz fiyatlarla harmanlayan bir markadır Anlas.

• Beğen
Tepkiler: everhard
Kesinlikle sizin anlayamayacaginizi.
Salak salak trollük, her seyi ciddiye alip, ot gibi yasama tarzini secmekten iyidir. Ama bazi salakliklarda vardirki Ironi ile Troll kelimesin arasindaki farki bilemiyorlar. ;)

Son düzenleme:
@Murat Cömez in ironi yaptığının açıkça belli olmamasına ve bunları ciddi yazdığının düşünülmesi ihtimaline ben de katılıyorum. Ama bu sana "hakaret" sınıfına girecek kelimeler kullanma hakkı vermez. Bu üslubun bir yaptırıma tabii olması gerektiğini düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Feunard
Geri