Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Marmara'dan Ege'ye; Yollardan Öze Yolculuk-Ağustos 2017

Çok güzel. Ayaklarınız dert görmesin

Scudo
çok güzel bir tur olmuş tebrikler köpek korkum olmasa bende düşünüyorum :) nasipse

Bende seneye nasip olursa Kocaelinden Ege Akdeniz turu düşünüyorum. Son durak Alanya... duruma görede Antakya olabilir. Max 2500 km kadar...
Geçen yıl 1 günde erdeğe kadar gitmiştim... 240 km

@Seyha07
@recep24ank
@smalkaya
@iskender şerit

Çok teşekkür ederim arkadaşlar, umarım sizler de hayal ettiğiniz turları gerçekleştirmişsinizdir ya da yakın zamanda gerçekleştirirsiniz... :tskler::)

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
Hocam yazım diliniz çok akıcı ve imla bakımından kusursuz. Tebrik ederim. Belli ki hem ilköğretimde iyi bir eğitim almışsınız, hem de sonrasında kendinizi geliştirmişsiniz.
Üniversitede akademisyen olup da hala "de, da, ki" gibi eklerin nasıl kullanılacağını bilemeyen insanların olduğu bu ortamda sizler gibi dilimizi doğru kullanan insanların olması çok umut verici.

Kankamın bu metnindeki fotoğraflar tura, anlatım tarzı ise tura ilişkin yazmaya beni epey teşvik etti. ADAMSIN! ??

Dosyalar

• IMG_20190724_145733_652.jpg
    IMG_20190724_145733_652.jpg
    65,4 KB · Okunma: 6
  • Muhteşem
Tepkiler: Barça Bike
@Kuzey Ege
Çok teşekkür ederim. İnsan kitapla, edebiyatla bağını koparmadığı zaman zaten ister istemez kendini geliştirmiş oluyor.

@CyclingtoEySi
Eyvallah, arzular şelale bir yerde...;)

YOLLAR, DENİZLER, RÜZGARLAR...

Yaptığım bisiklet turlarında yazmış olduğum şiirlerin de yer aldığı kitabım sonunda okunmaya hazır hale geldi. Tüm şiirsever bisikletçilere selamlar, sevgiler...🤗👋:srnsml:

(link)

105938661_1912624418867875_3821641013536626663_o.jpg

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
Geri