Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Marmaray'da katlanır bisikletler de paralı

wenom

Forum Bağımlısı
Tepki
670
İsim
rafet
Bisiklet
Diğer
Gecen marmarayda elektronik ekranlarda okudugum kadariyla katlanir bisikletlerde artik ekstra akbil basilacakmis.arkadas bunlar ne iciyolar anlamiyorum dunyanin gelismis ulkelerinde bisiklete tesvik var burdada bisiklete degil arabaya binin tesvigi var bu nasil mantikdir aklim almiyo koca valizle cantayla gir akbil yok daha kucuk katlanir bisikletle bin ucretli .avrupada herkes bisiklete biniyo bakanlar bile burda dogru duzgun ne tesvik var nede yol vs.fransada adamlar bisikletle trafige cikana para veriyo burda uste para ver diyo gercekten enteresan herkes tcdd ye bence sikayet etse iyi olur

Scudo
Bir gelisme yok

Bu konularda sacmaliklar ulkesindeyiz maalesef.

Uzun bir sure motosiklet kullandim yaklasik 6 tane motor degistirdim bu ulkede bu kultur yok ne yazikki bir cok hayvan yuzunden biraktim artik kullanmiyorum bisikletle gecistiriyim dedim 2 teker sevdami oda cok farkli degil

Dahasını görmek isterseniz izmir e bekleriz. Adamlar saçmalama konusunda çığır açmış durumda. Bisikleti istasyona girmeden katladım güzelce sardım her yeri kapalı. Kask ı da sırt çantasına koydum. Dışarıdan eşya taşıyan birisi gibiyim. Güvenlik dur dedi o bisiklet, Nerden biliyorsun dedim her yeri kapalı. Ben seni yolda geçerken gördüm dedi buda bir bisiklet kapalı da olsa katlı da olsa yasak dedi almadı. Bende malum video daki gibi açtım bir istasyon geri gittim oradan bindim. Ama en çok adamın beni yolda iken bile takip etmesi çok tuhafıma gitti. Sanki bombalı saldırı yapacağız.

@D.Mustafaya arkadas tam manyaklar sanki odul verecekler gundiye

Bu zihniyetle bi tursu olmaz

ülkenin neresine bakarsam bakayım midem bulanıyodu bi bu eksikti. insanın gözü tok olacak. midemi kaldırıyor bu resmi açgözlülük.

Devletin %60 vergi olarak aldığı yakıtı neden insanlardan uzaklaştıracak bir adım atsın ki ? Bizim insanımız biraz lükse düşkün olduğundan dolayı,egoist tavırlı insanları saymıyorum bile, sporu sevmemesinden dolayı ( maalesef 7 iklim, 4 köşeye at koşturanların torunlarıyken bu hale geldik ) uzar, gider..

Yani bununla ilgili youtube da birkaç arkadaşın videolarını izlemiştim. İnsiyatif ile mantığı ayırt edemiyorlar. Tabi emir kullarına lafım yok, onlar da ekmeğinin peşinde ama yetki sahibi insanlar kendi keyfine göre karar alır hale geldi.

Neredeyse her gün marmaraydayım katlanır bisikletimle. sadece bir güvenlik görevlisi bir akbil daha basın dedi, daha ben itiraz etmeden tamam pardon sorun yok diye düzeltti. Bunu okuduğuma şaşırdım. Şanssızmışsın dostum.

yakında pazar arabası, bebek arabası, engelli arabası falan...onlara da bir tarife gelir, tekerlek var ne de olsa?

Çözüm toplu dilekçe ve eylem.Burada ağlanıp sızlanmak çözüm getirmiyor.Bursa bu konuda İstanbul'dan ileride.

• Beğen
Tepkiler: cashsta ve wenom
YHT'lere de bisiklet almıyorlar. Ücretini verip alamıyorsunuz. Bir ara bisiklet için vagon eklenecek diye bir haber çıkmıştı

(link)

Hadi bunu geçelim, bu çok absürt bir beklenti oldu kabul ediyorum. Ama o bomboş giden trene ücret karşılığında bile bisiklet almamaları beni deli ediyor. TCDD'nin şöyle bir açıklaması var.

(link)

Aşağıda şöyle yazıyor:

Banliyö trenlerinde yolcu yoğunluğunun olduğu 07.00-09.00 ve 16.00-20.00 saatleri dışında, büyük boy bisiklet ile seyahat etmek isteyen yolcularımız, Bisikletleri için belirlenmiş ücreti ödeyerek seyahat edebilirler.

Bugün gittim sordum ve hiçbir şekilde bisiklet almadıklarını söylediler. Kutularsanız ancak oluyor. Kendi kendilerine ters düşüyorlar. Tren evimin 2 sokak ötesinden geçiyor ve her gün görüyorum, vagonlar cideen boş gidiyor.

Kraldan çok kralcı insanlar olduğundan bu sorun çözümlenemez malesef. Yukardan biri ne derse çalışanlar 1 e 10 katarak uyguluyor...

Kendinden büyük valizle gir sorun yok, bisikletle gir kıyamet kopuyo, acaba biz bisikleti onlardan farklı mı görüyoruz acaba sorun bizde mi? Şeytanın işi mi bu bisiklet? Yoksa günah mı?

:( ne kadar içler acısı...

Geri