Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mart ayının kapıdan baktırması

aziz otkur

Forum Demirbaşı
Tepki
170
Bisiklet
Bianchi
Arkadaşlar bu mart ayı kapıdan baktırır derlerdi inanmazdım (hatta gülerdim) dogru olduguna hastalıga yakalanınca anladım :))) ilk gün korodayken garip bir sekilde bi anda enerjim düşmeye başladı öyle öyle fena bir gribe yakalandım hatta geçtigimiz haftasonu hava okadar iyiydiki dısarı bile çıkamadım haftasonu olan turumuz iptal oldu:))) varmı mart ayının gazileri aramızda? :(

Scudo
Iki acil servis, 3 serum ve 12 antibiotik ignesiyle katildigim direnistir.
Sogugu severim normalde, hic boyle hasta da olmamistim. Bu nasil pis bir soguk arkadas, insanin kemikleri usuyor yahu

Geçen hafta bisikletle işe gidip geldim. Hava idare eder diyerek kendimi kandırmışım:) 1 haftadır kulaklarım tıkalı, boğazım iptal :) şimdi güneş var diye acaba akşam ufak bir tur yapsam mı diyorum ama yemiyor :)) geçmiş olsun bu arada...

teşekkür ederim sizede geçmiş olsun ben biraz biraz toparladım ama ben biraz dinlenmekteyim :D katarin diye bir ilaç içtim ıhlamur portakal suyu idara ediyorum biraz daha iyiyim bence kendinizi iyi hissetmeden cıkmayın

teşekkürler aslında salgın mı bilmiyorum başlangıcında enerjim düşmeye başlamıştı koroda türküyü söyliyemiyordum o derece

burda da yağmur yağıyor ve biz gayet memnunuz. koştukça koşasım geliyor :)

@eren cerciz
Onemli olan saglik sagliginiz yerinde olsun butun etkinlere katilirisniz :)

@aziz otkur yuksek ates varsa bi saglik kurulusuna gorunum bence allah gostermesin domuz gribi yine patlak verdi

• Beğen
Tepkiler: eren cerciz
ben atlattım şükürler olsun :) bende o belirtileri aradım kendimde bulamayınca şükür dedim ama evde sırayla herkes hastalanmaya başladı :D

Geri