Kapitalin ayçiçek yağı hafifliği içün olsa gerek, cezaya susamış, ceryanlı dümenli kaykay ehli, olur da kanun hükmüne istinaden kallavi ceza yemeye başlarsa, o zaman kapital sahipleri, bizlerin yıllardır yapamadığını cebren ve hile ile yaptırıp, şehirlerin en kılcallarına kadar martıcıklar gitsin diye bisiklet yolu döşetirler. Demek ki neymiş, yıllarca etek dolusu para vermek yerine, 3 girişimciye gidip, biz bundan kelli bisiklet almıcaz, siz alacaksınız, biz de dakkasına 60 kuruş verip bincez diye yalvar yakar olsak, aman işler kapandı el-aman bakanım, güzel gözlü belediye başkanım diye heryeri bislet yolu yaparlarmış. Hatta ben dakkası 60 kuruştan bislet kiralayıp türkiye turu yapacam diyenler için yurdun her yerine duble bislet yolları ile erişim sağlanırdı. Dakkası 60 kuruşa tura yeltenen adam da uyumaz, forumda durmadan gittiğiniz süre veya kilometre başlıklarının altında, ben durmadan izmirden istanbula 600 dakkada gittim bacaklar koptu, geberdim sürmekten ama şükür 360 liraya mal ettim türü diyenlere oda bişey mı, ben uçakla ağrıya gittim, saldım aşağı bisleti soluğu izmir körfezinde aldım gidiş geliş 1000 liraya büyük keyifti gibi yazılar olurdu.