Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Maşa giderken kilitlenirmi?

@Emre Yıldız
bendede xcm v2 var oda giderken kitleniyor çünkü speed lock özelliği var bunlarda ama xcm lerde bu özellik yok abimde de xcm var ondan biliyom.bence para biriktirin ilerde epicon alın derim.

Scudo
@Batuhan Keleş

ben direk Fox F100 32RL almayı hedefliyorum :)

@Murat BAYRAKTAR

Merhaba; 10 km yolda neden 10 defa kilidi açıp kapamak ihtiyacı duyduğunuzu pek anlayamadım.

bende xcm v2 vardı eskı bısıkletımde yolda gıderken kılıtleyebılıyordum.

@koraycan

Bende de xmc maşa var ve maşadan kitleniyor. XCM V3 ve sürüş esnasında çok kolay kitleyebiliyorum.

zaten xcm en alt seviye maşalardan birisi ondan bu tarz şeyler beklememek gerek bu xcm maşalar sadece eviniz arkasında sürmeniz için tasarlanmıştır.bunlardan öyle çok performans beklememek gerekir.yolda kitlemek isterseniz en azından xcm V2 alın onlardan maşa üzerinde speed lock özelliği var çok rahat dönüyor ve kitleniyor.

xcm v3 var bende ama pek kolay döndüğünü söyleyemiycem...

XCM v3 kullanıcısıyım (Gidondan kilitlemeli) Ben çok rahat kullanıyorum giderken dururken farketmiyor her anda kilitleniyor.

@Kutay Engin

Memleketimizin yolları konusunda tartışmaya gerek yok sanırım :) aslında kilitli konumdaykende geçebilirim aynı yollardan ancak ağır olduğumdan riske atmak istemiyorum zaten artık maşayı kilitlemeden sürdüğüm için inmiyorumda :)

arkadaşlar olay tamamen kilit sisteminin mekanik ya da hidrolik olmasıyla ilgili bir durum.
mekanik kilit sisteminde maşa en yüksek pozisyona gelmeden kitlenmez. ancak kitledikten sonra hareket halindeyken açabilirsiniz.
hidrolik kilit sistemine farketmez istediğiniz zaman kitleyip açabilirsiniz.
bildiğim kadarıyla bütün gidondan kitlemeler hidrolik sistem.

xcm v3 var bende de Mehmet Ergene'nin de dediği gibi hafif bir zıplama ile giderken de açıp kapatabiliyorum, hiç bir sorun yok.zıplamayla yükü azaltıp o sırada hallediyorum...

Geri