Scudo Sports

masa karmasasi..bu masalardan hangisi iyi sizce

muhiddin

Forum Bağımlısı
Tepki
980
Bisiklet
Giant
Epeydir masa arastiriyogiribu zamana kadar rst blaze rl.sr suntour xcm v3 masa kullandim bunlarin arasinda xcm den memnun kaldim tepkileri felan cok iyidi fakat 2700 gram gibi bi agirligi vardi.bunlarda cok hafif degil ama yorumlariniza sunmak istiyorum.
Rock shock dart 2 fiyat 75€
Rock shock dart 3 fiyat 109€
Rock shock tora tk fiyat 109 €
Rock shock xc-30 tk fiyat 104 €
Bu fiyatlar erdoganlar bisikletin fiyatlari.sirkeciden daha uygun alabilecegimi dusunuyorum.genelde hoplamayi ziplamayi seven biriyim ama duz yoldada epey gidiyorum yokus felan cikiyorum.bulundugum cevrede epey cukur var.yorumlarinizi bekliyorum.butcem 320 lira felan.yoksa agirligi onemsemeyip xcm v3 e devam mi edeyim:)acil yardim.

Scudo
bence pahalı olan iyi :D

O zaman fox alalim:)ama butceye gore oynamam gerek:)

havalı al havan olsun :D askerden sonrada kullanırsın :D

Havalilar daha iyi elbette ama ikinci el epiconlar cok zor bulunuyo.en ucuz havali 500 lira:)suan o butceye sahip degilim bide askerlik mevzum var tabiki:)kasimda yolcuyum.kasima kadar deger mi acaba o da var:)

Konu gunceldir.yardimlarinizi ve fikirlerinizi bekliyorum.saygilar:)

2-3 ay için değişiklik yapma. Para askerde işini görür. Harca bitir. Askerden sonra aynı bütçen mevcut olursa o zaman bakarsın havalı ikinci ellere...

Tesekkur ederim bu fikir mantikli geldi bana:)zaten askere giderken bisikletimi paket yapip kenara koyucam.:)

Sanal pazar da 300-350 TL arası havalı maşalar vardı. İnclediniz mi?

xc 30 kullanan bir abim vardı. ghost marka bisikletinde süper konforlu bir maşa.
sürme ve test etme imkanım oldu. tora içinde olumlu diyorum ama denemedim.

Yorumlarinizi degerlendircem:)hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum.rock shock olsun olusu olsun diyodu bizim bi abi:)

Geri