Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Maşa önerisi

MehmetErtuğrul

Daimi Üye
Tepki
65
maşada esneme

bu konudan derdimi az çok biliyorsunuz.
maşamda esneme problemi vardı.
bisikletçiye götürdüm "tamiri olmaz,değişmesi gerek ama bir zararı da olmaz" dedi.
eğer değiştirecek olursam 100-120 lira civarındaki hangi maşayı önerirsiniz?

ve sizce değiştirmeye değermi?

Scudo
maşa bisiklet için en önemli noktalardan birisidir eğer ön frene bastığında maşa yatağında oynama yoksa sorun maşadadır sana önereceğim maşada SR SUNTOUR XCT V3 bu olabilir

bu sayfadakilerin hepsi xct v3 :) (link)

birde demek istediğinizi doğru mu anlamışım:sorun maşada değilde; maşa yatağında da olabilir? yani belki de maşam sorunsuz?

xct v3 almanı tavsiye etmem iyi değil kotanı arttır 2. el havalı bir epicon al derim 250 tl ye bulabilirsin disk uyumlu olanları.

Dostum maşayı değiştireceksen 2. elde o fiyata daha iyisini bulabilirsin bence.

XCM V3ler çıktı bu sene bir bak , ama Deniz beyin söylediği gibi XCRnin altına kaçma

Selam arkadaşlar kron xaos bisikletime maşa almak istiyorum uzun zamandır modelleri takip etmedigim için neyin ne olduğunuda bilmiyorum o yüzden değerli fikirlerinizi istiyorum maşada istediğim özellikler mutlaka papuç fren takılabilen hafif esneme ve geri sekme ayarı yapılabilen kronik sorunları olmayan boşluk yapma gibi bir maşa arıyorum bütçe 400 geçmesin geçen modellerde olursa göz atabilirim şimdiden teşekkür ediyorum

işinizi zoom maşa görebilir hem disk hem v fren uyumludur aynı zamanda ucuzdurlar

Vallaha 400lira bütcem var demissiniz, eger 400lira'ya zoom masa alirsaniz dünyanin en büyük hatasini yapmis olursunuz. Zomm masaya 400lira degil 5kurus bile verilmez. 400liraya güzel bir Rockshox marka masa bulunur.

Merhaba serkan bey, öneride bulunduğum maşayı ben kullanıyordum, çok memnun kaldım, gayet sağlam, hafif, süspansiyon özelliği bakımından bence iyi tavsiye ederim.

Merhaba. Forumda aradım ama güncel konu bulamadım. Bundan dolayı bu konuyu açıyorum. Benim emektar mtb'ye güzel bir maşa almayı düşünüyorum. Yol bisikleti alacağım için fazla masraf edemem bütçe kısıtlı. Malum öğrenciyiz. 200 tlye kadar maşa bakıyorum. Nelere dikkat etmeliyim yeni maşanın bisiklete uyması için? 200 tl'ye kadar hangi maşaları önerirsiniz?

Selamun aleyküm arkadaşlar. 26" disk uyumlu sabit maşa almak istiyorum.
Yurtiçinde ucuz fiyata alabileceğim bir yer biliyor musunuz? Yurtdışından alsam nasıl olur? Ne yapmalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Arkadaslar kac kere konu acmaya calistim ama yonetici izni bekliyorda kaliyor. Ben suntour epicon havali maşa almak istiyorum satan yada alabilecegim bir yer varmi

@cenkefe09
forumun market bölümünde ikinci el bakabilirsin bulamazsan şu adrese de bir bak ;)

(link)

uygun fiyata manitou veya rock shox bile bulabilirsin tamamen sana kalmış

Merhaba
Ben Sr Suntour NCX havalı maşa kullanıyorum. Gidondan kilitlemeli. V fren uyumlu olanı da vardır diye düşünüyorum. Fiyatları da gayet uygun tavsiye ederim.
(link)
Tüm modellere buradan erişebilirsiniz.

sr suntour pro yu onerebilirim sahibindende var 140mm var tad bi maşa (60 ile 140 mm arası çalışma mesafesi)

Herkese merhaba. 28 jantlı tur bisikletim için hidrolik disk frene uygun maksimum 400 TL olacak şekilde Kilitlenebilir Maşa arıyorum. Daha önce hep orjinal maşa ile devam ettiğim için bu konuda önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden sağolunuz.

Herkese merhaba ben 29" bir maşa almak istiyorum max bütçe 350 tl. Şu maşayı buldum hakkında bilgi verebilir ve öneriniz varsa yazabilir misiniz. ( (link) )

Geri