Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Maşa seçmeme yardım edebilecek

Kayıt
25 Haziran 2011
Mesaj
28
Tepki
4
Şehir
Balıkesir
Merhaba ben yeni üyeyim konuyu açcak en iyi yer burası heralde diye düşündüm neyse konuya gireyim.

Yeni bi bisiklet toplamaya karar verdim hazır almak istemiyorum çünkü bi tarafı bana uymuyo hemde kendim birleştirip oluşturmak daha hoş birde kadroyu birleştirmeden önce malum çiziklerden nefret ederim o yüzden şeffaf jelatinle kaplıyacağım ama maşa hakkında hangi markayı alacağıma karar veremedim. Bi kaç marka inceledim en iyisi heralde manitou ama fiyatları çok fazla ondan vazgeçtim ve daha ucuz rst marka almaya karar verdim acaba 2 si arasında ne fark var bide sitesine girdim ama çok çeşit var ben dağ bisikleti oluşturcam çift amortisörlü ve disk fren olcak. Acaba bana seçmemde yardım edermisiniz boy ve kiloyuda veriyim boyum 1.85 kilo 75 tercihim siyah olması ve üzerinde sertlik ayar vanası varya ona sahip olması.

Umarım çok şey istememişimdir:D
 
Scudo
selamün aleyküm abi tek amortisör bile tartışılırken çift seçmeniz gerekmeyebilir.çukur-tümsek için esneklik ararken ağırlık çekilmez olabilir ve akıcılığını engeller.ağır bir bisiklet düz yolda bile sizi yorar.ağırlık 10kg'a çekilmeye çalışılıyor artık anladığım kadarıyla...çelik değil alüminyum alaşım dahada pahalı olarak karbon kullanıldığını okuyoz artık toplam ağırlığın azaltılmasında...lütfen okuyun ve elemeler sonucunda hafif ve kaliteli gerekli parçaları seçiniz...hayırlısıyla...Allah'a emanet olunuz.
 
@yener ala

teşekkürler ilgi gösterdiğin için kardeşim. Haklısın bisiklet hafif olmalı. Ama yinede bi süspansiyonlu maşa olsa iyi olur benim için. Sizce yukarda bahsetiğim özelliklerde hangi maşayı önerirsiniz malum maşa özellikleri hakkında tam bilgili değilim. Bi el atarsanız soruma çok makbule geçcek.
 
Merhaba.
Fiyat ve sağlamlık açısından size şu an elimde sıfır olan Suntour Epicon RLD 120mm travel maşayı gerçekten öneririm, özellikle RST alacaksanız...
Kullanımı rahat hava ile çalışan bir amortisördür. İnrenetten inceleyin.Görüşelim. Saygılar.
 
Geri