tahakoçak
Üye
- Tepki
- 57
- İsim
- Taha KOÇAK
- Başlangıç
- 2011—12
- Bisiklet
- Corelli
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Yanlış anladınız galiba, ben maşa zoom maşayı ben 500'e satarım demiyorum zaten, bütçem 500-600 tl bana bu fiyat bandında en iyi maşayı önerir misiniz diyorum...Merhaba. İnternette zoom maşayı 2. El bile 500 e satmıyorlar diye biliyorum. Rockshox havalı bir maşa almak gerekir size göre. O da 900-1300 bandında var satış sitelerinde. İyice bakıp kontrol edip alınabilir.
😁 Yok doğru anladım. Ben de diyorum ki 500 e alacağınız maşa, internette 2. Eli bile 500 den daha fazlaysa satılan zoom dan daha iyi olmayacaktır. Sizin o maşayı 3 e 5 e bakmadan elden çıkartıp ya da çıkartmayıp. 1000 civarı bir bütçe ile rockshox 2. El havalı belki ama yaylı kesin bir maşa bulabilirsiniz demek istedim.Yanlış anladınız galiba, ben maşa zoom maşayı ben 500'e satarım demiyorum zaten, bütçem 500-600 tl bana bu fiyat bandında en iyi maşayı önerir misiniz diyorum...
Teşekkür ederim yazdığınız için, bisiklet zaten 4 bin TL'lik giriş seviyesi bir dağ bisikleti ama üzerinde maşa beni hiç tatmin etmedi ondan dolayı değiştirmeyi düşünüyorum. 600-650 TL bandında Rockshox xc30 gördüm, o tarz bir maşaya bakabilirim.😁 Yok doğru anladım. Ben de diyorum ki 500 e alacağınız maşa, internette 2. Eli bile 500 den daha fazlaysa satılan zoom dan daha iyi olmayacaktır. Sizin o maşayı 3 e 5 e bakmadan elden çıkartıp ya da çıkartmayıp. 1000 civarı bir bütçe ile rockshox 2. El havalı belki ama yaylı kesin bir maşa bulabilirsiniz demek istedim.
İyi marka bir maşayı 500 e almak neredeyse imkansız. Satan da ya bozuk olduğu için ya da bir sıkıntısı belki kozmetik olduğu için satıyordur. Üzerine marka sticker yazılan çakmaları saymıyorum tabi.
Suntour marka maşalardan da bahsetmiyorum.
Carraro cr 052 modelini kullanmaktayım. Bugün maşam kırıldı. Maşayı değiştirmek zorundayım. Düz yol bisikleti maşası nereden bulabilirim. (Servis 9-10 ay süre biçti oradan gelmeyecek) Maşa ölçülerimi nasıl ölçerim?
Teşekkür ederim. Yurtdışı olasılığı pek yok maalesef. İkinci ele bakinayim.1 1/8" düz şaft yol bisikleti maşası. Aero kadroda kullanılacağı için düşük ofsetli. İkinci el olacaksa muhtemelen kesilmiş olacağından şaft borusu uzunluğu önemli, yenilerde zaten genelde fazlasıyla uzundur.
320746 dosyayı görüntüle
Delta'da bazı çeşitler var ama şundan başka yakın model göremedim, o da pek bu bisiklete göre değil: (link)
Şişman'da çeşitler var ama detay ve resim yok: (link)
Yurtdışında çok seçenek var ama kargoyla gelemez artık. Gelecek birinin yanında getirilebilir.