Scudo Sports

Maşa ve Jantlar Hakkında

sadece street değil xc olarak da kullanacağım. adanalı arkadaşlar bilir burda güzel araziler var :) üniversitenin arazisi, bisiklet parkuru, barajın karşısıı :) motocross yapıyordum önceden biraz ara vereyim dedim bisiklete başladım. haydi hayırlısı

Scudo
Street bisikletine başlangıç için neden sadece scotta takılı kaldın ? başkamodellerede bakmanda fayda var 2011 x11 - kron crazy hop gibi. bunlarında ağırlıkları scottla aynı kron daha hafif galiba.
Üstelik x11 de maşa duro sokma mil yani freeride maşası , çemberler dm22 , doğustan single speed , crazy hop street lastiği ve hidrolik frenlerine sahip, başlangıç için bana kalırsa uygun bir bisiklet diyebilirim. kron crazy hop ise yine duro maşaya , avid juicy3 hidrolik frenlere sahip bir bisiklet , jantları remerx extreme jumbo lastikler maxxis hollyroller , ayna kol hussafelt 1.1 aktarıcı sistemi heryerde sram kullanılmış.
bana kalırsa bu 2 modelde göz önüne alınmalı başlangıç için uygun diyebilirim , tabi isterseniz kadro var satabilirim :D

yok bisikleti aldım kullanıyorum bi aksilik yaşamadım. şehiriçi de kullanıyorum vites çok rahat. 1 metre duvar denedim ses bile çıkmıyo
1,5 metre denedm yne bşe yok. haydi hayrlsı :)

kardesm bende de yz 35 vardı 2009 jantları tek kat 1 ay kullandıktan sonra bisiklete alıstın için 180 flan atmaya calıscaksın o zaman da arka jant sizlere ömür olcak ben de bi süre öle kullandım ama birbuçuk ay sonra jant kaşar peyniri gibi oldu remerx extreme jumbo aldımştım 1 sene kullandım güzel jant tavsiye ederim :D :D fiyatı uygun

@hikmet
dediği gibi remerx jumbo harbiden iyi parasının karşılığını veriyor :D 1 supra bh alacağına 2 jumbo al 1 tanesi odanı süsler :rolleyes:

orhan arkadaşımızın dediği gibi başlangıç için sedona x11 ve kron crazy hop da iyi bisikletler ama bende senin gibi başlangıç için seninkinden daha alt seviye olan salcano jump aldım :) hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan ...

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Özen
Geri