sprinTürk
Üye
- Tepki
- 19
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Son düzenleme:
Tam olarak hatırlamıyorum ama 2 metreye 60 cm almıştım ve yarısından fazlası kalmıştı120*100cm
Tam olarak hatırlamıyorum ama 2 metreye 60 cm almıştım ve yarısından fazlası kalmıştı120*100cm
Aynı malzemeyle kaplayalı 1 yıl kadar oluyor@berke2002 paylaşmış olduğunuz ürünü alacağım sırada bu video ile karşılaşıpvideo daki ürünü aldım. 2 ad. bisiklet kaplaması yaptın ve halen elimde kalan parça var. Eğer şekilli olsun isteğiniz yoksa video daki ürün tercih edilebilir.
Kaplanmış bir bisikleti petrollerdeki tazyikli su ile uzaktan tutarak yıkasam kaplama sökülür mü ?Aynı malzemeyle kaplayalı 1 yıl kadar oluyorbüyük titizlikle kapladım belli olmuyor
kadronun açık yeri neredeyse yok
259265 dosyayı görüntüle
Folyo için problem olmaz ama bisikleti basınçlı suyla temizlemek ne kadar doğru bilmem :|Kaplanmış bir bisikleti petrollerdeki tazyikli su ile uzaktan tutarak yıkasam kaplama sökülür mü ?
Göbeklere dikkat edip bisiklete de birkaç adım geriden püskürtünce zararı olmuyor, çelik bir bisikletse elbette bisikleti hurdaya çıkartabilir bu işlem.Folyo için problem olmaz ama bisikleti basınçlı suyla temizlemek ne kadar doğru bilmem :|
Alüminyum kadroya uyguladım yukardaki mesajlarımdan da görebileceğiniz gibi. Araştırdığım kadarıyla eski nesil folyoların 2 yı ömrü varmış. Açıkçası ben de uzun süre sonra ne olacak merak ediyorum. Benimki bu yaz 1. yılını tamamlamış olacak. Diğer yaz ise yenilemeyi düşünüyorum kaplamayı.Bu tarz kaplama yapılmış bisikletleri uzun süre kullanan arkadaşların yorumu nedir, karbon ya da alüminyum kadroda kaplamayı sökmeye kalkarsak boyaya zarar veriyor mu? Geçmiş mesajlara da bakınca forumda 2011'den beri bu kaplamayı yapan arkadaşlar var, bir arkadaş reklam işiyle uğraştığını bu folyolarla çok iş yaptığını boyaya kesinlikle zarar vereceğini söylemiş. Kaş yapayım derken gözü çıkarmak istemiyorum.