Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Maşa ve kadro kaplama

Herkese keyifli forumlar.. Kadro ve maşayı şeffaf, koruyucu bir kaplama ile kaplamak istiyorum.. Tavsiyeniz var mı? Ya da kaplama denemesi yapan?
Merhaba,bu zamana kadar bütün bisikletlerimi oracal 270 seri ile kapladım, herhangi bir sıkıntı yaşamadım,kaplarken sıcak hava tabancası biraz daha işi kolaylaştırdı.Birde kaplamadan önce yüzey temizliği önemli,izopropil alkol ile yüzeyi temizledim.

Scudo
Merhaba,bu zamana kadar bütün bisikletlerimi oracal 270 seri ile kapladım, herhangi bir sıkıntı yaşamadım,kaplarken sıcak hava tabancası biraz daha işi kolaylaştırdı.Birde kaplamadan önce yüzey temizliği önemli,izopropil alkol ile yüzeyi temizledim.
Çok teşekkür ederim vakit ayırıp yanıtladığınız için. Ben de aynı üründen değerlendireceğim.. 👍

• Beğen
Tepkiler: sahrana
Ben de yakın zamanda oracal film ile bikepacing çantalarının temas noktalarını vs kapladım. Uygulaması parça parça olduğu zaman nispeten kolay ama büyük parçalarla çalışmak zorlayıcı olacaktır diye düşünüyorum. Yine de yeterli zaman ayırılırsa sorun olmayacaktır. Parlak vernikli yüzeyde fark edilmesi çok zor belli olmuyor kesinlikle.

Merhaba dostlar,
Bisikletimin fosforlu sarı rengini siyahla kapatmayı düşünüyorum. Daha önceden bu şekilde bir işlem yapan oldu mu? Nereden ve nasıl temin edebildiniz?
konuyla alakalı bilgisi olan var mıdır?
Herkese sevgiler

Dosyalar

• F267120F-7C54-43A5-844F-156C6C3B6E44.jpeg
    F267120F-7C54-43A5-844F-156C6C3B6E44.jpeg
    411,7 KB · Okunma: 87
@erkantuc Bir tarafı yapışkanlı plastik film satılıyor. Genelde otomobillerin çizilmeye müsait kısımlarına yapıştırılmak için kullanılıyor. Parlak, yarı mat, tam mat olarak var her çeşit. SCOTT yazısının boyuna göre genişlikte alıp oraya saracaksın.

Bisikletin fabrika çıkışlı zincir bölgesinde bulunan kadro koruma filminin muadilini nerden bulabilirim?

• Beğen
Tepkiler: CengizKaya17
Geri