Scudo Sports

Maşa ve kadro uyumu

Scudo
26" disk bağlantısı olan sabit maşa aradım bulamadım. 28" sabit maşa taksam sıkıntı yaşatır mı?

Son düzenleme:
Selam,
Tüm hardtail ve Fully MTB lerde 20mm fazla süspansiyon takila biliyor ve buda kesinlikle bir sorun olmuyor, yani demek istedigim ayarlanir olmasada 120mm takarsan hic sorun yasamasin. Simdi masayi görmedigim icin bir sey diyemem ama Reconlarda 80-120mm arasi ayarlanan modelleri var yalniz bu distan ayarlaniyor demek degildir, benim bildigim ici acilarak özel spacerleri var onlari kullanarak ayarlaniyor.
Suntour XCR den RS Recon RL ye gecince aradaki farki kesin fark edeceksin ve kesinlikle dogru bir karar verdigine emin olacaksin.
Recon DFB modeline gelince ben bu modeli daha hic görmedim ve duymadimda, simdi senden duyunca googlede baktim ama ordada bir sey bulamadim. Bana bir link verirsen incelemek isterim. Yalniz Reconlarda bir de TK modeli var ama RL modelinden daha ucuz, daha pahali olarak Rock Shox larda birde RLC modeli var ama bu model Reconda varmi tam olarak bilmiyorum, ben sahsen hic görmedim.

iyi akşamlar hocam öncelikle rahatsız ediyorsam özür diliyorum size bir şey sormak istiyorum.
Mossonun 7571 tb kadrosuna sahibim üzerinde şöyle bir ibare var (Front travel: 80MM Or 100MM) sorum şu siz 20mmlikten bir şey olmaz dediniz fakat benim kadromda böyle bir ibare var burdaki 100 mm max ibaremidir yoksa bir sıkıntı çıkarırımı ona göre 120 mmlik bir amortisör almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Dosyalar

• 20230226_114351_HDR.jpg
    20230226_114351_HDR.jpg
    56,9 KB · Okunma: 25
  • 20230301_215632_HDR2.jpg
    20230301_215632_HDR2.jpg
    15,6 KB · Okunma: 26
iyi akşamlar hocam öncelikle rahatsız ediyorsam özür diliyorum size bir şey sormak istiyorum.
Mossonun 7571 tb kadrosuna sahibim üzerinde şöyle bir ibare var (Front travel: 80MM Or 100MM) sorum şu siz 20mmlikten bir şey olmaz dediniz fakat benim kadromda böyle bir ibare var burdaki 100 mm max ibaremidir yoksa bir sıkıntı çıkarırımı ona göre 120 mmlik bir amortisör almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Bu kadro icin bir sey diyemem, yalniz kadro 80mm ve 100mm kullana bilir diye zaten yazmislar üzerine, yani max 100mm oluyor. Ben olsam 100mm den fazla takmazdim. 120mm de sorun yasaya bilirisin.

Bu kadro icin bir sey diyemem, yalniz kadro 80mm ve 100mm kullana bilir diye zaten yazmislar üzerine, yani max 100mm oluyor. Ben olsam 100mm den fazla takmazdim. 120mm de sorun yasaya bilirisin.
yanıtınız için teşekkürler risk almamak lazım o zaman 100 mmlik almak bu konumda daha mantıklı kalıyor iyi günler dilerim sağlıla kalın

Geri