Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Maşadan gelen tak sesi!

@CeRKeZ bu furş kapağının çekitirmesini mi diyorsun çok sıktıysa bak ona hiç bakmadim az gevşetsem mi ki bide WD 40 sıktı o spacerlerin oraya

Scudo
@Onuresra
evet çektirmeyi diyorum

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Onuresra

hem wd40 hem gres mi sürdü hey maşallah :)

öncelikle gidon boğazını iyice gevşet, sonra furç kapağındaki alyanı da biraz gevşet. çok sıkı olmaması lazım onun zaten, serçe parmağıyla sıksan yeter. çok gevşek olursa ses yapar, çok sıkarsan gidon zor döner. ikisinin arasını bul.

• Beğen
Tepkiler: CeRKeZ
@efeozata
Furş kapağı Çok gevşek olursa da boşluk olmaz mı ortayı bul diyon yani:) bu gres yağdan nasıl arındıra bilirim tekrar temizliğini yaparken

@CeRKeZ teşekkür ederim ona bi bakacağım biraz daha beynen rahatladim

@Onuresra tamamen arındırma biraz yağ kalsın. o yüzden peçeteyle silmen yeterli.

@Onuresra
rica ederim, gress yağını neden sileceksiniz ki? Çektirme vidasını da gevşetip tekrar sıkın ancak fazla güç uygulamayın düzelir...

Ya arkadaşlar bu kadro ile masa bağlantısının olduğu yerden yine çit çit ses geliyor yine arada geliyo ama buradaki serviste accell firması ile iletişime geçmekten utaniyo bize laf ederler diye ne yapacam adam yağladı balladi ses kesildi vi müddet kullandım yine geliyo :/

Fren teli değiyor olabilir

@CeRKeZ ya abi valla çok canımı sıktı ya bisikletten soğudum valla bilmiyorum ki fren teli nereye değebilir ki kablosu mi

Yardımcı olabilecek var mı benim bisikletimde maşa çok az bile girse yukarıya çıkarken tak diye biraz fazla ses çıkıyor sorun yapar mı başka kişilerde de duydum

Geri