Scudo Sports

Maşamın yarısı yok!

Scudo
Eskişehirde 2 olduk, hayırlı olsun.
Beğenmiyorsan diğer yarısını bana ver, hem benimkide tam olur, sanada düz maşa alırız :hihi:

sevmediysen sat düz yarısı olan maşa al

iyice inci ye döndü burası. Okullarınız açıldı gidin ders çalışın.

• Beğen
Tepkiler: Tayfun Sezer
Abi yemin ediyorum böyleleri yüzünden yaşımdan gençlikten soğudum yeter ya gidin inci ekşi vs vs nerede takılacaksanız takılın bisikletforum ne alaka ?
Sonra ergen şöyle böyle genelleme yapılıyor yapılır tabi sizin yüzünüzden.

@Kubilay Koparan
Başka bir konuda da bana yapıyorlar :komik::komik:

@Kubilay Koparan
Keşke foruma kaydolurken bir doğum tarihi sallasaymışım. Birde yurt dışından bir bisikletçinin fotoğrafını koyardım ooh kimse karışmazdı :komik:

Herkes mizahşör olma yolunda

Ya sadece ufak bir espri yapılmış. Konuda ne siyaset var, ne birine hakaret var, ne de herhangi bir huzursuzluk çıkartacak bir şey var.
Burada tartışma yaratan kişilerin hepsi konudan hoşlanmayan veya şakadan anlamayan kişiler. Bunun için de bölüm gizleme özelliği eklendi zaten. Görmek istemiyorsanız bu tarz troll konuları, serbest kürsü bölümünü gizleyin olsun bitsin.

@Berke Burda 20 satir bos bos konusanlarin amaci +20 like alip ego yukseltmek zaten :)

Edit 1 : Kubilay kardesim,sen ergen degil cocuksun.Ergenlik 22de biter zaten ;)

allah dan jant ları gondermisler ya onlarda olmasaydı :)

arkadas fotografi yabanci siteden almis. basit bir google arastirmasi ile tespit edilmistir.
yine de gulduk , sagolsundur. su da var ki cannondale firmasi bunu hep yapiyor. bir kere de uretim hattinda tespit edilmez mi yahu. vosvogenin muduru hemen istifa etti bunlar hala devam ediyor.:confused:

• Beğen
Tepkiler: Berke
Geçenlerde de yine bir troll arkadaş Porsche almış, rengini değiştirmek için foruma danışıyor. Maksat siz bisiklet alamıyorsunuz ben Porsche'a biniyorum demeye getirmek anlayacağınız... Ama bizim forum da az değil, troll'ü trollediler anında :D Eleman benim arabam diye koyduğu iki araba farklı model çıktı. Biri cayman diğeri panemera'ydı yanlış hatırlamıyorsam :) Bu da aynı hesap :)

• Beğen
Tepkiler: Emre Asilar
Geri