Taxonera
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 788
- İsim
- Gökhan
- Bisiklet
- Mosso
Ebay ve Aliexpressde bu farlar mevcut. Tek tek satılmakta tanesi 7-7,5 tl civarı. Benim gidon sağ olsun vites kolları maşallah dönüm dönüm yer kaplıyor. Gidona takabilecek yerinm olsa dahi takmak istemezdim. Çünkü gezi amaçlı çıkanların bir çoğunun önünde tam karşıdakinin gözünü alacak şekilde bir led far.
Burada adını hatırlayamayacağım bir arkadaş bana "maşaya takılabilen bir far olmaz mı" dedi. Bende aşağı fotoğraflarını paylaytığım farları aldım ve çok güzel oldu.
Ben de sizlerle paylaşmak istedim. Uzun, kısa ve çakarlı 3 türlü yanıyor.
Aslında takınca bunları paralel olarak bağlanabilse ve gidona takılan minik bir anahtar ile ikisini aynı anda yakılacak bir tesisat ile harika olurdu.
Hatta aklıma gelen bir fikir. Bunlardan 4 adet alıp arka tarafta uygun bir yere takıp sağ ve sol taraf ayrı ayrı yakılabilse gidona bağlı bir anahtar ile çakarlı buyrun size bisiklette sinyal.
Burada adını hatırlayamayacağım bir arkadaş bana "maşaya takılabilen bir far olmaz mı" dedi. Bende aşağı fotoğraflarını paylaytığım farları aldım ve çok güzel oldu.
Ben de sizlerle paylaşmak istedim. Uzun, kısa ve çakarlı 3 türlü yanıyor.
Aslında takınca bunları paralel olarak bağlanabilse ve gidona takılan minik bir anahtar ile ikisini aynı anda yakılacak bir tesisat ile harika olurdu.
Hatta aklıma gelen bir fikir. Bunlardan 4 adet alıp arka tarafta uygun bir yere takıp sağ ve sol taraf ayrı ayrı yakılabilse gidona bağlı bir anahtar ile çakarlı buyrun size bisiklette sinyal.