Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Maskemle alay ediliyor?

Ne iran da, ne pakistan da, ne hindistan da taşlanmadık.
Türkiye de İnegöl, Ordu, Yalova ve bir kaç yerde daha taş atıldı bana ( bize ) da. :)

Tabi ki bu şehirleri suçlamıyorum. Sadece mevki belirtmek istedim.

İsabet de ettiriyor keratalar :)

Scudo
Herzaman kendi yoluma bakarım zavallı insanlara aldırış etmem...
Çünkü onlar maskenin veya kaskın önemini anlayamayacak kadar zihniyetsizdirler....
İlgilenmeyecek ve pedallamaya devam edeceksin.
iyi pedallamalar...

Ama toplum bilimcilerin araştırması gereken bir durum bu.İnsan neden başka bir insanı taşlar :) Bende dünyanın bin bir yerine gittim fotograf çekmek için insanların portlerini çektiğimde yada çevredeki güzel binaları arabaları falan insanlar hiç umursamadılar ki bu ülkeler arasında ürdün pakistan çin cezayir vs
ama türkiyede biryeri çekmek istesem hemşerim kimsin neden çekiyorsun çekme makinanın kırarım.Belimde silah olmadan türkiyede bir yerden bir yre asla gitmiyorum bir garip buralar ya.

@derşan sezer

Maalesef hocam.
Sosyologlarımız ( kimse alınmasın ama olmayan sosyologlarımız ) bile anlayamıyor toplumu. :)

bende maske kullanıyorum. ankara soğuk oluyor. masken yüzündeyken bankaya, markete falan gitme. ben bi kere dalgınlıkla markete girdimde baya panik havası oldu :)

Sİz HastalandiĞinizda Sİze Bakacaklarsa Sorun Yok,takmayin Ve Aldirin! AmabÖyle OlmadiĞina GÖre Maskeyİ Takmaya SÖylenenlerİ Takmamaya Devam Edebİlİrsİnİz!

kafanıza sadece kar maskesi taktığınız, kask takmadığınız gibi bi izlenim uyandı içimde nedense :) umarım yanılıyorumdur..
bende çok soğuk havalarda kar maskesi kullanıyorum ama , atılan lafları duymuyorum... umrumdada değil. kahve önünde sigara içip çay içen , hayatta hiçbir dala tutunmadan rüzgar nerden eserse oraya uçuşan , ruhu 5 para etmeyen , bir asalağın lafını bırak kafayı takmayı cevap vermeyi dönüp bakmıyorum bile... işleri güçleri insanları rahatsız etmek, huzuru bozmak, akılları sadece pantalonunun içinde olan ipsizler...!!! siz kafanıza hiç bişey takmayın , yani takında sadece kar maskesiyle kaskınızı takın.. bırakın o aptallar eğlensin...

• Beğen
Tepkiler: umutkahraman
insanları takmaya değil balaklavanı takmaya devam et ileride yüz felci olmaktan iyidir

arkadaşlar soğuk havalar için bir öneride bulunayım.soğuk havada yayan yolculuk yapmak zorunda kalırsanız mutlaka yanınızda muhabbet edicek birileri olsun.konuşurken ağız hareket ettiği için tehlike olmaz yoksa az önce söylendiği gibi yüz felci olası bir ihtimal.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Atalay
hiç Sevmiyorum Öyle GözLe bakanları bisikletimin Koltuğu yüksek diye tip tip bakınıyolar uyuz oluyorum yav Hiç aldırıs etme bence Onların bu yaptığı bir bencillik örneği...

Başkalarının ne düşündüğünün zerre önemi yok. Bisikletim ve Mp3 player'ımla sahip olduğum atletik yapım onlara gerekli cevabı veriyor zaten. Sizlerinde öyle olmalı.

kar maskesi kanımca gereksiz yani o tepkilerde biraz normal onun yerine motorcularda özellikle kurye ve paket servis motorcularında görebileceğin yarım solunum ve boğaz kısmını kapıyan rüzgar ve soğuğu geçirmeyen yarım maskeler daha kullanışlı bence, elbette tercihtir saygı duyarım. maskeye gelene kadar. kask vs herşeyle dalga geçiyorlar. hele yanına yanaşıp - şiişşşt kapışalımmı? gibisinden laf atanlar vs bunlara alışmak gerek.

dağcılar günlük kıyafetlerine bile önem vermezler. bende aşırı yağmurlu havalarda mağara kamplarında kullandığım, sarı inşaat çizmelerini kullanıyorum. Goretex bir bottan neyi mi eksik 250 lira kadar :D hiç bir şekilde su geçirmez ve sıcak tutar. Bu olaydan çıkardeğım sonuç ise işimize gören herşeyi giymeliyiz. En fazla güler geçerler. Hasta olmaktansa gülünç olmak! daha iyidir. Ben şimdi anneme sadece boğazımı saracak bir atkı tarzı malzeme ördürmeyi düşünüyorum. Atkı saçaklarını sevmiyorum :D

onlar cahil,ne derseler desinler senin yaptıkların onları ilgilendirmez aldırış etme.ben bmx sürdüğüm için bazıları aaa şuna bak küçücük bisiklet sürüyor diyorlar,aldırış etmiyorum:)

Birileri birşey diyor diye,yapacağımız şeyleri yapmazsak dünyamız çöker,ki,onları görmüyor olman lazım..çünkü onlar bisiklet dünyasından değiller.izmirden adanalı.cycle is magic.

Hocam hiç umurunda olmasın.

Milletin ne dediğine bakacak olursak bu memleketi bugün terketmemiz lazım.

Daha dün, haftasonu kar geleceği için arabamın kar lastiklerimi alıp lastikçiye gittim. Kabak lastikli bir tata da hava bastırıyor lastiklerine. ustaya kar gelecekmiş şu kar lastiklerini takalım dedim. tatalı müşteri sırıta sırıta uludağamı gidecen dedi. aklı sıra çok gereksiz bir iş yaptığımı düşünerek dalga geçiyor.

maalesef memleketin : espri anlayışı, kültürü, eğitimi budur.

kafasının basmadığı şeyi kabul etmez, öğrenmek, faydalanmak istemez.

bu memlekette güvenlikle ilgili herhangi bir husus, erkekliğe sürülen bir lekedir (kendilerince). o yüzden tedbir almak istemezler.

Bu asırda hala emniyet kemeri bile takmaz bunlar o yüzden kaskı, bereyi nasıl anlasın.

Karda tedbir almaz: arabası kayar sırıtır, kaza yapar sırıtır. (televizyonlarda haber programlarını seyredin) kaza yapmaktır, takla atmaktır marifet.

allahın cahilleri işte.

onlar bize güler, biz onlara güleriz.

kar maskesi soğuk havalarda vazgeçilmez oluyor. mazallah yoksa yüz öyle bi üşüyor ki soğuktan felce kadar yolu var Allah korusun. ama bu spordan anlamayan ya da aklı ermiyen bazı cühela yapar bu tarz şeyler hep.ben böylelerinin yanında geçerken o tarz lafları duyduğum an basıyorum ana bacı küfürü (afedersinz) çekip gidiyorum:)

Sen herkes, Herkes de sen değil.

Hocam diyen desin sen dewam et yoluna...bende gerekirse almayı düşünüyorum.

Geri