Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

master tez konusu: karbon kadro üretimi

@hornet

evet yazında da acıkca belırtmıssın.yapım asamalarını merakla beklıyecegız.cannondale six 13 tarzı bır makıne olmus.elıne saglık.

Scudo
bravo kardes inş girişimci bır fırmada iş bulursun(yada sen kurarsın)da made in turkiye yazan bi kadro alırız(aliminyum olsada onemli degil onemli olan tr ibaresi)

hayatta basarılar dilerim

Çok güzel olmuş. İnşallah bu bizim olmayan üreticilere yol gösterir. Tebrikler...

ben makina mühendisliği 5.sınıfım da o yüzden daha da bi şok oldum,gerçektende helal olsun, ne diim!ayakta alkışlıyorum hocam:winkenlux

Özenmedim dersem yalan söylemiş olurum.
Önceki kadromu kendi tasarımımla boyadığımda bile daha çok benimsediğim için çok mutlu olmuştum, kendi kadromu yapmış olmanın vereceği hazzı düşünemiyorum bile.
Test sonuçlarını ve tezinin tamamını sabır ve merakla bekliyorum.
Tebrik ederim!

Gerçekten mükemmelsin. Hayatının her alanında başarılarının devamını dilerim. Gerçekten şok oldum. "Zor diye birşey yoktur, imkansız zaman alır." sözünü tekrar hatırlamış oldum. Önünüzde saygıyla eğilirim.

Açıkcası şok oldum , helal olsun diyorum.

@hornet

teoriyi uygulama aşamasında ilk yaptığın çalışma için kutluyorum acemilik eserin hiçde fena değil başarılar
saygılar :)

Elinize sağlık,çok güzel olmuş kadro.Yalnız CAD de 73 derece gözüken alın borusunun açısı imalatta karışmış herhalde biraz fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla;zıt öne doğru kaymış açı.Karar mı değiştirdiniz yoksa kullandığınız Jig'in azizliğine mi uğradınız?

@Turkishflier

Teşekkürler, aslında birkaç kişi daha söyledi alın borusunu fakat sanırım ön kısımın kalın olmasından dolayı bir göz yanılması oluyor, açılarda herhangi bir değişiklik olmadı.

Toplanmış halinin de resmini koyayım :), henüz uzun süre test etmedim ama üzerine bindim ve kırılmadı :D

http://img527.imageshack.us/img527/8349/s5000573resizehf5.jpg

http://img299.imageshack.us/img299/2937/s5000572resizejs9.jpg

hiç kırılacağa da benzemiyor açıkçası. çok güzel olmuş diğer parçalar da eklenince.

ilk gerçek türk yapımı karbon bisiklete bakıyoz dimi. tarihe not düşelim öyleyse

abi helal olsun parçalar da takılınca çok gzl olmuş..

Helal olsun. İnşallah bunu üretecek tesisin de kurucusu olursun. Dünya'ya Türk yapımı kadro satarsın.

tebrikler başarılarının devamını dilerim. inş. ileride fabrikasını açarsın da ilk yerli türk kadrolarını üreten kişi olursun

Vallahi dicek söz bulamıyorum,süpersiniz...Bir çok karrbon bisiklet gördüm SCALE 20 olsun XC 5000 olsun vs. ama ilk kez türk yapaımı bi' karbon bisiklet görüyorum ...Haa bu arada ismi e olcak??

gerçekten emeğinie sağlık bu işin ne kadar zor olduğunu gayet iyi biliyorum.zoru başarmışsınız çok tebrikler,ağırlık konusu şimdilik hiç önemli değil önemli olan bu projeyi düşünüp büyük bir cesaretle hayata geçirmenizdir tekrar tebrikler ve teşekkürler Türk'lerin daha neler yapabileceğini göstermek için attığınız bu önemli adımda başarılarınızın devamını diliyorum.

gelelim ismine arkadaşlar bulalım yaraşır bir isim :)

Geri