bravo kardes inş girişimci bır fırmada iş bulursun(yada sen kurarsın)da made in turkiye yazan bi kadro alırız(aliminyum olsada onemli degil onemli olan tr ibaresi)
Özenmedim dersem yalan söylemiş olurum.
Önceki kadromu kendi tasarımımla boyadığımda bile daha çok benimsediğim için çok mutlu olmuştum, kendi kadromu yapmış olmanın vereceği hazzı düşünemiyorum bile.
Test sonuçlarını ve tezinin tamamını sabır ve merakla bekliyorum.
Tebrik ederim!
Gerçekten mükemmelsin. Hayatının her alanında başarılarının devamını dilerim. Gerçekten şok oldum. "Zor diye birşey yoktur, imkansız zaman alır." sözünü tekrar hatırlamış oldum. Önünüzde saygıyla eğilirim.
Elinize sağlık,çok güzel olmuş kadro.Yalnız CAD de 73 derece gözüken alın borusunun açısı imalatta karışmış herhalde biraz fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla;zıt öne doğru kaymış açı.Karar mı değiştirdiniz yoksa kullandığınız Jig'in azizliğine mi uğradınız?
Teşekkürler, aslında birkaç kişi daha söyledi alın borusunu fakat sanırım ön kısımın kalın olmasından dolayı bir göz yanılması oluyor, açılarda herhangi bir değişiklik olmadı.
Vallahi dicek söz bulamıyorum,süpersiniz...Bir çok karrbon bisiklet gördüm SCALE 20 olsun XC 5000 olsun vs. ama ilk kez türk yapaımı bi' karbon bisiklet görüyorum ...Haa bu arada ismi e olcak??
gerçekten emeğinie sağlık bu işin ne kadar zor olduğunu gayet iyi biliyorum.zoru başarmışsınız çok tebrikler,ağırlık konusu şimdilik hiç önemli değil önemli olan bu projeyi düşünüp büyük bir cesaretle hayata geçirmenizdir tekrar tebrikler ve teşekkürler Türk'lerin daha neler yapabileceğini göstermek için attığınız bu önemli adımda başarılarınızın devamını diliyorum.
gelelim ismine arkadaşlar bulalım yaraşır bir isim