Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Matara kafesi aparatı

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Btwin, bisikletinizde matara kafesi yoksa kullanabileceğiniz bir aparatı üretiyor.
Bu videoda 3 ay kullandıktan sonra tecrübelerimden bahsediyorum. Malzemesi nasıl, sağlam mı, işe yaradı mı bütün soruların cevapları videoda.

Scudo
Aynı ürünü yaklaşık 2 aydır katlanır bisikletimde kullanıyorum. Ben garanti olsun diye 2 adet plastik kelepçe (aşağıda fotografını paylaştığım) de kullandım. Şimdilik bir sıkıntı yok.

plastik-kelepceler-3-600x600.jpg

@Asfalt Adamı [yt] Açıkçası pek güvenemedim. Esnek plastik kısım zamanla çatlayıp kopacakmış veya gevşeyecekmiş gibi geldi.

@Asfalt Adamı [yt] O değil de sen Ferdi İkiz değil miydin?Ayrıca sen Bursa'dan da değildin sanki kafam karıştı :D

@Ceyhun Özkan Doğru hatırlıyorsun öyleydim. Ama 5 yıllık eposta'mı çaldırınca anonimleşmek adına Dijital'deki çoğu bilgimi değiştirdim. Çalınan çoğu hesap Sosyal mühendislik eseri, aman diym dikkat.

@Ilter Elmas
Daha sağlam yapılabilirdi, çokta ucuz değil bence.

Merhabalar,

Biraz alakasız olacak ama ben gardolabımın bir köşesini tamamen bisikletimin parçalarına ayırdım. Gardolabımın kapağına mataraları koymak için suluk kafesi monte etmek istiyorum, tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı acaba?

Merhabalar,

Biraz alakasız olacak ama ben gardolabımın bir köşesini tamamen bisikletimin parçalarına ayırdım. Gardolabımın kapağına mataraları koymak için suluk kafesi monte etmek istiyorum, tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı acaba?

Renk, malzeme tercihine göre, ekonomik modeller:
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Merhabalar,

(link)

Birden fazla matarayı dolap içine böyle bir ürünle yerleştirebilirsiniz.

Merhabalar,

bu tarz bir çözüm de olabilir. ürünü değil modeli örnek olarak veriyorum.

(link)

Kadro çantam mataralarıma çok yakın ve çıkarmak zor oluyor. Ayarlı matara kafeslerı var mı biraz aşağı çekebilmek adına (yukarı aşağı ayarlayacagım)

Dosyalar

• IMG_20230318_215635.jpg
    IMG_20230318_215635.jpg
    304,1 KB · Okunma: 37
  • SAVE_20230318_215813.jpg
    SAVE_20230318_215813.jpg
    223,9 KB · Okunma: 36
Kadro çantam mataralarıma çok yakın ve çıkarmak zor oluyor. Ayarlı matara kafeslerı var mı biraz aşağı çekebilmek adına (yukarı aşağı ayarlayacagım)
Ben dikey olanı bu şekilde yandan açılanlardan tercih ettim hocam, henüz çantam yok nasıl olur bilemiyorum ama aşağı yukarı ayarlanabiliyor. Bi bakın isterseniz.

Zefal Matara Kafesi Wiiz Plastik (link)

• Beğen
Tepkiler: osmancan71

Böyle ara parçalar var:
61If9dn5W-L._AC_UL330_SR330,330_.jpg
veya 1679167028659.png
(link) ama yerelde satan yer göremedim. edit: varmış: (link)

(link)
(link)

Bunlardan başka mataranın yana doğru devrik takılmasını sağlayan adaptörler var, şunlar gibi:
(link)
(link) . Mesela bu yanyana iki matara takılabilmesini de sağlıyor:
1679167205252.png

Mataranın yandan alındığı kafesler iş görmez mi?
(link)
(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Ben dikey olanı bu şekilde yandan açılanlardan tercih ettim hocam, henüz çantam yok nasıl olur bilemiyorum ama aşağı yukarı ayarlanabiliyor. Bi bakın isterseniz.

Zefal Matara Kafesi Wiiz Plastik (link)
Ben bunu kullanmayı bilmiyormusum :D birtane var bundan.
Böyle ara parçalar var:
61If9dn5W-L._AC_UL330_SR330,330_.jpg
veya 301746 dosyayı görüntüle
(link) ama yerelde satan yer göremedim. edit: varmış: (link)

(link)
(link)

Bunlardan başka mataranın yana doğru devrik takılmasını sağlayan adaptörler var, şunlar gibi:
(link)
(link) . Mesela bu yanyana iki matara takılabilmesini de sağlıyor:
301747 dosyayı görüntüle

Mataranın yandan alındığı kafesler iş görmez mi?
(link)
(link)
(link)
(link)
Aparat kendisinden pahalıymıs. Yandan açılan var bende ama biraz boşluğu vardı sanki. Inceleyıp alet matarası ile yerlerini değiştirebilirim. Ilandakılerı ınceleyım.

Arkadaşlar, matarayı 4 santim kadar aşağı kaydırmam gerekli. (link) şu parçanın Türkçesi nedir (Amazon otomatik çevirmiş) 10 Euroluk ürün kargosuyla 1000 liraya geliyor, bu veya buna benzer bir şeyi Türkiye'den bulmam gerekli. Bunu ne diye aramalıyım?

Matara adaptörü, suluk kafes adaptörü gibi bir sürü kelimeyle deniyorum, yok, olmuyor bir türlü.

SKS'ninki dandik, tam olarak aradığım parça aslında bu (link)

Basit bir parcaymis belki 3D baski ile daha ucuza mal edilebilir. Forumda böyle çalışmalar yapan arkadaşlar var

MESAFE KURTARIRSA BELKİ ŞU ÜRÜN OLABİLİR. BELLİ BİR MESAFE AYARI MEVCUT

(link)

• Beğen
Tepkiler: Arena
Mevcut deliklere hiç bağımlı kalmadan istediğiniz yere monte etme seçeneğine ne dersiniz? İnanılmaz fiyat farkı var.
(link)
1703486623040.png

Geri