Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Matara ve tutucu önerisi

M Manus

Aktif Üye
Tepki
45
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar matara ve matara kafesi almaya karar verdim.

Öncelikle aluminyum almak daha mantıklı diyorlar koku açısından ama bilmiyorum
diğer taraftan hangi siteden alacağımı bilmiyorum

sanalpazar vs gittigidiyor mu tercih edilmeli

güvenilir bir bisiklet sitesi var mı hızlı gönderim yapan?

Önerilerinizi bekliyorum

İkisi 50 tl civarında olsun maksimum çok para vermek istemiyorum çünkü.

Scudo
Alacağınız en nihayetinde bir suluk olduğu için ve sizde gramı hesaplayan profesyonel bir bisikletçi olmadığınız için hoşunuza giden birini alın gitsin.Yok plastik koku yapar alüminyum paslanmaz vs boşverin bunları.Ben plastik kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım.

• Beğen
Tepkiler: Sinan Uyar
@Uğur Kırelli

koku yapmıyor mu yani :)

O zaman sen öner bakalım bir de adamakıllı site-satıcı vs önerirsen ülke içerisinden sevinirim

Ben gittigidiyor üzerinden atak bisikleti öneririm. Akşam 16da İzmir'den verdiğim sipariş sabah 12-13 gibi elimdeydi.

Yurtiçinden nadir alışveriş yaparım. Toplamda 50 liralık suluk ve tutacağı ebayden 5 dolara aldım.Öneririm.

@Uğur Kırelli

Sizden link bekliyorum o halde Uğur Bey.

Aluminyum, zararli ve alzheimer tetikleyen bir madde. Her ne kadar sertifika vb sunulsa bile aluminyum matara kullanmazdim.

(link)

Ben bunu bugün yarın sipariş verecem inş.

@verisakeet

Kutu kola diye bi icat var tabi bu sizin düşünceniz saygı duyarım.

Diğer taraftan bakınca plastiğin çok daha fena zararları çıkabilir.

@Ahmet F.ELBİR

bu site güvenilir mi acaba?

Bir de sanalpazarda falan yada bisikletcimde 17-20 tl'ye buna benzer mataralar mevcut bunun artıları nedir acaba?

Bir şeyin icadının olması sağlıklı olduğunun kanıtı değildir malesef. Ayrıca banggood güvenilir bir sitedir. Çok ayrıca benim aldığım ürünler şunlar,oldukça memnunum.

(link)
(link)

Mataranın suyunu boşaltıp ağzını açık bırakırsanız koku yapmıyor.
Ben alüminyum ve plastik hepsini kullanıyorum. Ağırlık bakımından matara ve suluk kafesi alüminyum olmasa daha iyi. Tabi siz bilirsiniz.
Şuradaki Zefal kafesi alüminyum olmadığı için tavsiye ederim. Ben beyazını kullanıyorum. Fiyatı bisikletçilerde yarı fiyatına nerdeyse...
(link)
(sanalpazar'dan bir kaç kez alışveriş yapmıştım. sorun yaşamadım. bisikletçim.com berbat)

Suluk olarak Zefal'leri tavsiye ederim.
Hem düşük yoğunluklu polietilen'den yapılmadır (yani 80°'ye kadar tepkisiz) hem de Bisphenol A içermez.

Hatta Magnum modelinin kapasitesi 1 litre :) Ben halihazırda Z2O kullanıyorum.
Tek sorunu tepesindeki kapağın düşmeye çok meyilli olması. Bunu da Zefal'e mail atarak çözdüm. Kaybolduğunu söyledim ve 1 hafta sonra bana yedek olarak 5 tane kapak gönderdiler :).
Ama sorarsanız, o 5'i de kayboldu :)

bu site güvenilir mi acaba?

Bir de sanalpazarda falan yada bisikletcimde 17-20 tl'ye buna benzer mataralar mevcut bunun artıları nedir acaba?

Sizin baktığınız mataraları bilemem ama bu 750 ml paslanmaz çelik, bu ürünü türkiyede daha ucuz bulabilen varsa link atsın bizde burdan alırız tabi , ben bulamadım, ayrıca bisikletcim.com sabıkalı bir site bilginiz olsun.

@M Manus

Kutu kola gercekten cok saglikli bir icat :) Pislik icinde barindirildiktan sonra agiz dayanarak icilmesinden bahsetmeye gerek bile yok.
1 ay omru olan ozel kapta satilan sutler de muthis icatlar, bir o kadar da sagliktan uzak.

@Edip Dinçer

edip bey bendede aynı sıkıntı oldu. iletişime hangi kanaldan geçtiniz zefalle

@celalettin aktas

İlk mesajımı (link) adresinden attım. Daha sonra benimle iletişime Pierre-Yves MERCIER (sav@zefal.com) geçti..

Simdi ordan iletisime gecerken order id girilmesi sartmi ben bisikletle birlikle performans biaikletten almistim.

GT-I9500 cihazımdan tapatalk ile gönderildi. Bu nedenle Türkçe imla hataları içerebilir. Kusura bakmayın.

@celalettin aktas

Gerekmiyor öyle bir şey. Ben de Aktif Pedal'dan almıştım. Mail attım böyle böyle oldu diye, hemen yolladılar yedekleri :).

Yazdim beklemedeyim

GT-I9500 cihazımdan tapatalk ile gönderildi. Bu nedenle Türkçe imla hataları içerebilir. Kusura bakmayın.

Geri