bugün mavi bisikletin düzenlediği tura katılmak için bende yerimi almıştım yola çıkalı 15 20 dakika oldu zaten ne olduysa o an oldu;sağolsun hemcinsim bir bayan arkadan nasıl becerdiyse bana çarptı..sinirlendiğim tek nokta orada birbirimize bişeyin varmı sorusu yerine bana önüne baksana napıyosun demesi oldu yuhh yani önde olan benim ben önüme yola bakıyorumda bayan arkadaş nereye bakıyordu çok merak ediyorum sözde direksiyon kırmışım bilmiyorsa hatırlatayım takip mesafesi diye birşey var hani araba kullanırkende takip mesafesini uygularız ama nerde.. ben biyerimizde bişey vamı kontrol ediyorum hatun hala dırdırdır yok böyle bir sporculuk anlayışı yakıştıramadım benden büyük olduğu içinde cevap verip seviyesine inmektense kendime yakışanı yapıp susmayı mantıklı cevaplar vermeyi tercih ettim o turuna devam etti ben doğru bisikletçiyebence bir sporcu önce insan olmayı öğrenmeli bu tarz durumlar karşısında kendinde ve karşısındakinde bedenen bi sakatlık varmı diye yardımlaşmalı yani insan gibi insan olacaksın sonra bisiklet kullanacaksın neyseki her ikimizdede bir sakatlık yok ama çarpan bayan böyle bisiklet kullanmaya devam ederse her zaman benim gibi ılımlı insanlarla karşılaşmayabilir ve bayada bir sakatlanabilir..ama bisiklett kullanmaktan önce bir sporcunun olumsuz olaylar karşısında nasıl davranması gerektiğini öğrenmeli tabii bu yaştan sonra ne derece algılar orası meçhul...
bisiklet tutkunuz hiç bitmesin ufak tefek kazalarda yardımlaşmayı unutmayalım...
SAYGILARRR
bisiklet tutkunuz hiç bitmesin ufak tefek kazalarda yardımlaşmayı unutmayalım...
SAYGILARRR