Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mavic Aksium - Cole Rollen Elite

Dostum ben kullanıyorum cole rollen elite modelini gayet memnunum ama belirtmek istediğim bir kaç nokta var
1-35 saniye kısa sürede kesilmesi normal değil jant zaten akıcı çok anormal bir durum bunu belirteyim
2-Eğer sıfır aldıysanız mutlaka aldığınız yer ile irtibata geçip garanti kapsamında rulmanlarına baktırınız o kadar kısa sürede durması çok acaip.
3-Jantın fabrika verisi 1590 gr. Fakat kendim bizzat ölçtüm 1730 gr ama akıcılığı ve rijitliği harika hızlanma etkisi muazzam.
4-Hub sesi alacak olan arkadaşları bence fazlasıyla tatmin eder fiyatına göre tabiki.
5-Ben makinamla birlikte komple bakıma soktum jant dahil akılıcık konusun da daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

Güzel bir tercih yapmışsın dostum güzel günler de kullanman dileğiyle.
Genelde fabrika verisine Qr mandalları dahil etmezler. Qr ile ölçtüyseniz o ağırlık çıkması normal olabilir.
Önceki ve şimdiki bisikletimde Cole Rollen kullandım. Gayet memnunum jantlardan ama günden güne fiyatı uçtu.

• Beğen
Tepkiler: ozkanburak
Scudo
Jantların soyulmuş halinin görüntüsünü paylaşır mısınız ?

Jantların soyulmuş halinin görüntüsünü paylaşır mısınız ?
image.jpgimage.jpgBana mı sordunuz bilemedim ama paylaşayım. Bu jantlar yaklaşık 5000 km de. Yağmurlu hava yüzeyin daha çabuk beyazlaşmasına sebebiyet veriyor.

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
@Sametali Elite'dır. Lite dar profilli bir jant. Benzemiyorlar. Dağ bisikletimdeki FSA jantın fabrika verisi 1590gr iken, tarttığımda 1750gr gelmişti. Olabiliyor yani.

• Beğen
Tepkiler: Sametali
IMG_20210827_183811.jpg
Elite modeli aldım. Layt şeyler delikanlıyı bozar hocam 😁 Bu arada kutudan çıkanlar bunlar. Eksik var mı acaba ?

Lite modeli daha ağır bildiğim kadarıyla. Elite modeli daha hafif ama sizin jantı ruble ile mi ölçtünüz acaba anlayamadım aradaki farkı.
Hayır tabikide ruble ile ölçsem daha fazla çıkacak ağırlık,sonuç itibariyle iş bacaklar da bitiyor biliyorsunuz ki pedalınıza kuvvet hocam 100-200 gram çok bişey farkettirmez kanımca.😊
272794 dosyayı görüntüle
Elite modeli aldım. Layt şeyler delikanlıyı bozar hocam 😁 Bu arada kutudan çıkanlar bunlar. Eksik var mı acaba ?
Güle güle kullanın hocam eksik yok gibi 😁

• Beğen
Tepkiler: ozkanburak
272794 dosyayı görüntüle
Qr mandal torbası çıkmadı mı? 😀
Hayır tabikide ruble ile ölçsem daha fazla çıkacak ağırlık,sonuç itibariyle iş bacaklar da bitiyor biliyorsunuz ki pedalınıza kuvvet hocam 100-200 gram çok bişey farkettirmez kanımca.😊

Güle güle kullanın hocam eksik yok gibi 😁
Yok mesele gramaj meselesi değil satıcının dürüst olmaması meselesi.

30000 km üzeri collen role elite ile halen dostluğumuz devam etmekte..bu süre içinde yapılan değişiklikler
...arka jant çemberi fren yüzeyleri deformasyonundan sebep değişti
...Ön ve arka rulmanları birer kez ömürlerini doldurduğu için değişti
...akord denen şey bir kere takla attım o zaman gerekti..onun dışında kontrol amaçlı ufak tefek jant hiç sökülmeden bisiklet üzerinde iken yapıldı(birkere jant teli kırdım o da benim çukura sert bir şekilde girmem sebebiyle oldu,onda dahi tel takıldığı an akord üzerinde fazla durulmadı)
... kullandıkça klâsik fren yüzeyi beyazlaması oluyor,benim hiç umrumda olmadı..
Sonuç olarak Fabrikasyon hata olmadığı süre içinde kesinlikle alınabilecek fiyat performans ürünü ,şahsen ben yeniden alıp diğerlerinide yedek olarak kenarda tutacağım,ben hala kullandığım jantların kaza bela olmadıkça bir 15000 20000 daha görür diye tahmin ediyorum(kilo 73 bu arada)

272794 dosyayı görüntüle
Benden çıkanlar da aynı şekilde... Tubeless Valfler bekledim ama çıkmadı 🤦🏼
Şimdi taktım ve eski jantlarımla sökmeden önce bir karşılaştırma yaptım. Sonuçlar şu şekilde;
Screenshot_20210830-201514_Clock.jpgScreenshot_20210830-214909_Clock.jpgScreenshot_20210830-215006_Clock.jpgScreenshot_20210830-201628_Clock.jpg
İlk iki ekran görüntüsü 11-56 oranda beş tam turda elde edilen veri. Son iki ekran görüntüsü ise 11-56 oranda yarım turda elde edilen veri. Rollen jantlar henüz ilk dönüşünde iken rs 100 jantlarım 800km ve bakımları henüz 5 gün önce yapıldı. Hub sesi gerçekten güzel. Görüntüsü de hoş. Onunla ilgili de bir ekleme;
20210830_214612.jpg
İlk sürüşümden sonra tekrar aynı testi aynı şartlar altında yapacağım.

Son düzenleme:
Geri