Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

mavic crossride almalı mıyım?

hyigitguney

Aktif Üye
Tepki
9
Bisiklet
Kron
Merhaba arkadaşlar
Mavic crossride 24 telli set almayı düşünüyorum. Kilom 90 bisikletti arazide de kullanıyorum yüzde elli yüzde elli diyelim. Sizce almalimiyim ne kadar sağlamdır. Sorun yaratır mı?

Scudo
@hyigitguney

24 telli diye ağır yük kaldırmaz amaçlı sorduysan hiç çekinme problemsiz kullanırsın senden daha ağır pek çok arkadaşın kullandıgını gördüm bunların içerisinde sert arazi sürüşleri yapanlarda vardı .

Hic bir sorun olmaz ama alirken iyi fiyat arastirmasi yapin bundan yaklasik 3-4 ay once gaziemir decatlon da cok ucuza sifir mali satiyorlardi piyasadakilerden 200 lira asagisina ama malesef decatlonda calisan arkadaslar yuruttu zamli satti,siz alin derim bir sorunla karsilasmassiniz

Ben kullanıyorum 80 kg xc yarış sınırı vardı sanırım araştırmanızı tavsiye ederim.

Yorumlar için teşekkür ederim.
100 kg sürücü sınırlaması var crossride da aklıma takılan kısım arka ya bagaj ve heybe taktiginda toplam 100kg yi geçerse ne gibi sorunlar olur.

@hyigitguney

O sinirlama xc yaris icindir.bagaj ile asfalt yolda veya ezilmis sert toprakta normal suruste hicbirsey olmayacaktir.xc yaris videolari izlerseniz youtube da janta nasil darbeler geldigini daha iyi anlayabilirsiniz.yazmistim sanirim 100 kilo ustu arkadasim uzun zaman kullandi hicbir problem yasamadi tabi dedigim gibi tur seklinde.sert suruslerde de sorun cikacagini zannetmiyorum yarislarda bin iki bin liralik jantlarin da ters harekette sekiz oldugunu da belirtmek lazim.darbeyi nasil aldigi cok onemli.

Geri