Scudo Sports

Mavic Ksyrium sl

akseki

Üye
Tepki
9
Selamlar
Mavic ksyrim sl nin akıcılığı hakkında bilgi olan var mı acaba? Akıcılık derken mesela ben vuelta bir teker görmüştüm tek bir dokunuşla 3 dakika 49 saniye durmadan dönüyodu. Bu yönden mavic ksyrium sl nasıldır sizce ? Tavsiye ediyormusunuz veya başka tavsiye ettiğiniz bir teker varmı? Şimdiden teşekkürler.

Scudo
Dun aksam eve donerken on jantin sol taraftaki teli kirildi. Bu jant telini nereden bulabilirim?
Jantin boyutunu tam bilmiyorum. Uzerinde 700x25C lastik var
IMG_20240229_145209_614.jpgIMG_20240229_153707_679.jpgIMG_20240229_153710_903.jpgIMG_20240229_153714_225.jpg

Türkiye de bulamazsan sanırım aradığın şu linkteki

(link)

Erdoğanlar Bisiklet'te Ksyrium serisi jantların orijinal telleri satılıyor. Bir arayıp sorun isterseniz, yardımcı olacaklardır.

(link) bisiklet sepetine yaptırdım ben,ksyrium du benim jant,senin sl geçiyor, istersen bi ara sor.

• Beğen
Tepkiler: SlowButProud
(link) bisiklet sepetine yaptırdım ben,ksyrium du benim jant,senin sl geçiyor, istersen bi ara sor.
Daha detayli bilgi verebilir misin? Yaptirdim demekle neyi kastettin?
Erdoğanlar Bisiklet'te Ksyrium serisi jantların orijinal telleri satılıyor. Bir arayıp sorun isterseniz, yardımcı olacaklardır.
benim Ksyrium SL serisini goremedim sitede. Hangi seriler uyumlu bilmiyorum. Mail attim cevap gelmedi, yarin telefonla arayacagim

Son düzenleme:
Daha detayli bilgi verebilir misin? Yaptirdim demekle neyi kastettin?

benim Ksyrium SL serisini goremedim sitede. Hangi seriler uyumlu bilmiyorum. Mail attim cevap gelmedi, yarin telefonla arayacagim
Sayın @Mehmet Altuğ erdoğanlar bisiklette var yazmıştı, bir sonraki kişiye sorduğunuza göre siteye bakmadığınızı anlıyorum.. Jantınızın model yılına göre bakarsınız artık.

(link)

Sayın @Mehmet Altuğ erdoğanlar bisiklette var yazmıştı, bir sonraki kişiye sorduğunuza göre siteye bakmadığınızı anlıyorum.. Jantınızın model yılına göre bakarsınız artık.

(link)
Bakmadigimi nerden biliyorsun? Bana o siteden Ksyrium SL on jant sol telinin linkini atabilir misin?

Son düzenleme:
Mavic bu konuda maalesef sınıfta kalıyor. Görsel açıdan ve belki fonksiyon olarak güzel olan bu tarz jant tellerinin yedek parçaları bi noktadan sonra bulunamıyor.

Elimde Cosmic SR jant seti var. Arka tarafta tel kırıldı yurt dışı dahil hiç bi yerde yedeği yok. Daha önce şansa 1-2 tane bulmuştum ve değiştirmiştim. 2 senedir jant teli kırık halde öyle duruyor. Belli bi yere kadar parça desteği vermesini anlıyorum ama yine de elimde sadece kırık tel yüzünden kullanamadığım bi jant seti olması canımı sıkıyor.
Özetle bu tarz spesifik tel kullanılan her janttan uzak durmam gerektiğini acı bi tecrübe ile anlamış bulunuyorum. Size de geçmiş olsun umarım çöp olmaktan kurtarırsınız jantınızı.

Mavic bu konuda maalesef sınıfta kalıyor. Görsel açıdan ve belki fonksiyon olarak güzel olan bu tarz jant tellerinin yedek parçaları bi noktadan sonra bulunamıyor.

Elimde Cosmic SR jant seti var. Arka tarafta tel kırıldı yurt dışı dahil hiç bi yerde yedeği yok. Daha önce şansa 1-2 tane bulmuştum ve değiştirmiştim. 2 senedir jant teli kırık halde öyle duruyor. Belli bi yere kadar parça desteği vermesini anlıyorum ama yine de elimde sadece kırık tel yüzünden kullanamadığım bi jant seti olması canımı sıkıyor.
Özetle bu tarz spesifik tel kullanılan her janttan uzak durmam gerektiğini acı bi tecrübe ile anlamış bulunuyorum. Size de geçmiş olsun umarım çöp olmaktan kurtarırsınız jantınızı.
Vallahi su an ayni duygulari yasiyorum. Bir jant telini bulmak nasil bu kadar zor olabilir akil alir gibi degil.
Bundan 20 yil once motora binerken ayni seyleri yasadigim icin motordan sogumustum, bisiklette de ayni seylerin oldugunu gormek gercekten uzucu.
Hayir duyan da uzay mekiginin roket motoruna parca ariyoruz zanneder, jant teli bu yahu.
Bir de uretici oyle yapmis ki baska sey de takamiyorsun.
(link) burada son 1 tane kalmisti onu aldim 😠 Yoksa yurtdisindan getirtecektim.
Gecici olarak Triban 500'un on jantini taktim. Mavic'i geri takmamayi dusunuyorum.

Son düzenleme:
Geri