Scudo Sports

maxxis larsen 2.0 tt

barhan

Daimi Üye
Tepki
603
Bisiklet
Diğer
Arkadaşlar maxxis larsen 2.0 tt kullananlar varsa görüşleriniz neler? bana dönüş performansı iyi ,ıslak zeminde iyi tutunan bir lastik lazım,uygun mu?ne yazık ki michelin xc dry 2 köşe dönmeyi pek sevmiyor,köşeleri s çizerek zor toparlıyorum.

Scudo
maxxis mimo larsen kullandım,o kadar ayrıntılı bilgi veremem ama çok uzun ömürlü olmadıklarını söyleyebilirim,dişleri çabuk eriyo.

Larsenler kuru zemin lastiği. Kuru zeminde harika tutar. Islak yumusak zeminde de idare eder. Fakat ıslak sert zeminde tutunma sıfır. Buzda gider gibi gidiyorsun.

@baranozhan

Larsen TT nin 2.0 dan memnun kalacağınızı düşünüyorum...söylediğiniz özelliklere sahip...Bu arada kaç kilosunuz XC dRY2 den nasıl istediğiniz dönüş performansını alamadınız?

Bi de hafif olduğu için incedir yapısı biraz,kısa bi dönem akrobaside kullanmayı denedim,patlamalarla başa çıkamadım.Ama xc'de sorun çıkartacağını sanmam.

arkadasım kuru zemınde super lastıkler havalarını duzgun basarsan ama ıstakta tam 360 atmalık lastık:D ama cok onerırım

@S.GUCLU

76 kiloyum toprak zeminde virajlarda kesinlikle yol tutmuyor daha önce irc mythos,schwalbe racing ralph ve hutchinson spider kullandım hiçbirinde bu sorun yoktu.Yani tam bir hayal kırıklığı.

Maxxis cross mark lara baktın mı. Hem aslaft hemde viraj performansı daha iyi diye biliyorum ama çok az daha ağır bir lastik.

bende (link) almayı düşünüyordum virajlarda çokmu kötü yoksa

Maxxis LARSEN TT Telli alacam mtb bısıklet için sizce hangisi uygun virajlarda

Geri