@taner07
Önce bir soluklanın. Kötü bir gün geçirdiniz herhalde, ki yazdıklarımı çok başka türlü anlayıp sinirinizi benden çıkarmaya çalışıyorsunuz.
Siz otorite misiniz? Gerçekten bilmediğim için soruyorum. Bu konuda teknik bir eğitiminiz var mı mesela? Bisiklete binip sür biraz fazla teknik bir tavsiye olmuş da, en azından kulaktan dolma bilgilerimle, bir mesafe, yükseklik, tempo, kadans falan bilgisi verseydiniz bari.
Neyse konuya döneyim ki sinirleriniz yatışsın. Benim yazdığım yazıda bu arkadaşımızı hakir, küçük, aşağılayıcı en ufak bir yorum yok. Tam tersine, bisiklet sporu yapmak isteyen bir gencin, önündeki yarışa katılmak için tek kaynak görebildiği yerin amatör bir bisiklet forumu olması gibi kafadan sakat bir ülke gerçeği var önümüzde.
Böyle mi yetişecek sporcular?
"Yarışa katılacağım, ne yapayım?"
"Bol bol bisiklete bin."
Spor, eğlenceli olduğu kadar sağlık açısından ciddiye alınması gereken bir aktivite. Burada birisi abuk subuk bir bilgi verip çocuğun dizini 3 ayda perte çıkartırsa kim verecek hesabını? Bol bol bisiklete bin diyen siz mi?
Takım bulsun demiyorum, ama bu işin belli kural ve prosedürleri olmalı, belli bir disiplini olmalı.
Yoksa çok da şaşırmamak lazım bu sporun gelişmemesine. Onbinde bir aradan sıyrılan birisi olur, o da Edirne'den öteye çıkamaz, kendi kendimize eğleniriz. Öyle yapmıyor muyuz zaten?