çok yaşlanmışsın engin kardeşim.bisikletin üç teker mi grup içindeki abilerimizi babalarımızı görünce ben daha çocukmuşum dersin.üstelik inan sana taş çıkarırlar.örnek kudu baba.number one.rampa bayır dağ taş vız geliyo.bu ne güç anlayabilmiş değilim vallahi
Bende Çapada oturuyorum, hepimizin hemfikir olduğu gibi yalnız bisiklet kullanmak gerçekten çok sıkıcı, organize edilen turlar ile alakalı olarak benide haberdar ederseniz çok sevinirim. unal_altay@hotmail.com
haznedar-bakırköy-yayla turları yapıyorum hava güzel olduğunca tabi.. tek olmak sıkıcı gerçekten bana eşlik eden bisikletim sadece ) haznedardan SELAMLAR OLSUN!! bol pedallar
Merhabalar siteye hoşgeldiniz ben şişlide oturuyorum ve genelde hafta sonları beşiktaş ortaköy sahilden sarıyer yapıp aynı güzargahtan geri dönüyorum.havalar iyi olduğu zaman varsa bir gurubunuz dahil olabilirim teşekkürler..
Selamlar,
Bende aranıza yeni katıldım. Bazı sorularım olacak aydınlatan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Mecidiyeköy de oturuyorum ve yaklaşık 10 gündür işe (kağıthane ye) gidip gelirken vs bisiklet kullanıyorum. Şimdilik fena değilim diye düşünüyorum Her gün farklı bir yol denemeye gayret ediyorum.
1) Çağlayan' daki adliye nin oraya yapılan tünele bisiklet ile giriş yapabilir miyim? Yapamıyorsam Çağlayan'dan Şişli tarafına başka nasıl çıkarım? Tünel dışında denediğim diğer yollar ters yön.
2) Turlara nerelere gidiliyor? Başlangıç için beni zorlamayacak turlar ise sizlere katılmak isterim.