Merhaba,
Önce link: (link)
Bu fırsatı bugün tesadüfen gördüm. @Anonim'nun şu başlığı bu fırsatı yakalamama vesile oldu. Başlık sayesinde Sony kameraların fiyatlarına göz atma isteği duydum ve bu indirimle karşılaştım.. Kendisine teşekkürler.
Normalde fiyatı 1100-1300 TL arasında değişen bir kamera bu.
Ben az önce bir adet sipariş ettim.
Oldukça iyi bir fırsat. Eğer bu fırsatı görmeseydim yaza doğru Hero 4 Silver almayı planlıyordum. Youtube'da izlediğim inceleme videoları da Sony'nin bu kamerasının, GoPro Hero 4 Silver'dan daha iyi çekim yaptığına dair bi izlenimi yarattı bende.
Ayrıca şu adresten de 55-60 TL civarına envai çeşit aparatını tek seferde ucuza sipariş edebiliyoruz: (link)
Özet olarak toplam 960 lira civarına oldukça kaliteli bir setimiz oluyor.
Kamera almayı düşünenlere bir faydası olduysa ne mutlu.
Herkese iyi alışverişler,
Selamlar.
Önce link: (link)
Bu fırsatı bugün tesadüfen gördüm. @Anonim'nun şu başlığı bu fırsatı yakalamama vesile oldu. Başlık sayesinde Sony kameraların fiyatlarına göz atma isteği duydum ve bu indirimle karşılaştım.. Kendisine teşekkürler.
Normalde fiyatı 1100-1300 TL arasında değişen bir kamera bu.
Ben az önce bir adet sipariş ettim.
Oldukça iyi bir fırsat. Eğer bu fırsatı görmeseydim yaza doğru Hero 4 Silver almayı planlıyordum. Youtube'da izlediğim inceleme videoları da Sony'nin bu kamerasının, GoPro Hero 4 Silver'dan daha iyi çekim yaptığına dair bi izlenimi yarattı bende.
Ayrıca şu adresten de 55-60 TL civarına envai çeşit aparatını tek seferde ucuza sipariş edebiliyoruz: (link)
Özet olarak toplam 960 lira civarına oldukça kaliteli bir setimiz oluyor.
Kamera almayı düşünenlere bir faydası olduysa ne mutlu.
Herkese iyi alışverişler,
Selamlar.