Scudo Sports

MediaMarkt

Birhan K.

Forum Bağımlısı
Tepki
1.928
Merhaba,

Önce link: (link)

Bu fırsatı bugün tesadüfen gördüm. @Anonim'nun şu başlığı bu fırsatı yakalamama vesile oldu. Başlık sayesinde Sony kameraların fiyatlarına göz atma isteği duydum ve bu indirimle karşılaştım.. Kendisine teşekkürler.

Normalde fiyatı 1100-1300 TL arasında değişen bir kamera bu.

Ben az önce bir adet sipariş ettim.

Oldukça iyi bir fırsat. Eğer bu fırsatı görmeseydim yaza doğru Hero 4 Silver almayı planlıyordum. Youtube'da izlediğim inceleme videoları da Sony'nin bu kamerasının, GoPro Hero 4 Silver'dan daha iyi çekim yaptığına dair bi izlenimi yarattı bende.

Ayrıca şu adresten de 55-60 TL civarına envai çeşit aparatını tek seferde ucuza sipariş edebiliyoruz: (link)

Özet olarak toplam 960 lira civarına oldukça kaliteli bir setimiz oluyor.

Kamera almayı düşünenlere bir faydası olduysa ne mutlu.

Herkese iyi alışverişler,

Selamlar.

Scudo
Güle güle kullanın. Sanki gopro ya göre birazcık ağırmış gibi duruyor sadece görünüm itibariyle.

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
@Birhan K. Bunu gopro Session ile karsilastirmak daha dogru olmaz mi? 4K kaydi ve 1080p kayit hizi acisindan.

bugün bende gördüm yalnız bu ürünün yanında kol saati çıkmıyor kol saatinide ayrı almak isterseniz ayrı alabilirsiniz..Çok gerekli mi diye sorarsanız bana göre çokta gerekli değil...Telefonda donmadan rahatlıkla kontrol edebiliyorsunuz...Fiyat gayet güzel taksit imkanıda var kaçırmayın derim...

bu aralar sony action cam'lerde indirim var sanırım.bende as30v'yi 500₺ ye aldım,güzel bir ürün

şunuda kaçırmayın derim, şu an sony mağazalarında 700 lira.

(link)

@Birhan K. Onu diyorum ben de. Silver 4k kayit yapiyor. Session yapmiyor. Bu sony sessiona muadil.

@Burak Salgın boynerden alışveriş yaparsanız %5 indirim sağlayan kod var onu kullanabilirsiniz. indirim kuponu ekle yazan yere BOYNER5 yazarsanız %5 indirim sağlıyor. aksiyon kamerasında denedim çalışıyor. Bazı ürünlerde BOYNER15 yazarsanız %15 indirim sağlıyor ama aksiyon kamerasında çalışmadı :) bisikletforuma kıyağım olsun

• Beğen
Tepkiler: pilot ve Birhan K.
@Burak Salgın ben garmin virb x ya da xe almak istiyorum onun için pusuya yattım. yoksa bu sony kamerayı almamak için zor tutuyorum kendimi :)

• Beğen
Tepkiler: Burak Salgın
@Birhan K. Güzel günlerde kullanın. Ben de Amerika'dan gelecek bir arkadaşıma sipariş verdim önümüzdeki hafta gelecek. Benim açımdan en büyük eksisi su altında 5 metreye kadar kullanılabilir olması. Daha derinde kullanım için ayrıca satılan kabını almak gerekli. Ama hem fiyat hem özellik açısından güzel bir ürün gibi duruyor.

• Beğen
GoPro ile sony'nin aksiyon kameraları arasında kalan birisi olarak şunları söyleyebilirim.
Sony'lerin bana göre en büyük artısı dahili GPS olması ve videoya eklenebilen anlık hız konum grafikleri. Bisiklet, kayak gibi sporlarda gayet eğlenceli olabilir.
Garmin kameralarda da bu özellik var bildiğim kadarıyla.
Eksisi ise yuvarlak yapıdaki objektif camı. Bu da yandan gelen ışıklarda parlaklığa yol açarak, gopro'ya göre görüntü kalitesini bir miktar düşürmesi. Gopro'da bu yüzden bu cam kısım yansımları minimize etmek için düz şekilde tasarlanmış durumda.
Ayrıca üstte belirtilen satılan bu model 4K desteği sunmuyor, kol kumandası vs gibi ekstra aparatları yok bu açıdan biraz daha orta segment bir model sayılabilir.

Aslında çoğumuz profesyonel prodüksiyonlu işler yapmayacağımız için (montaj, ses, kurgu vd.) ve sadece anı biriktirme amacı taşıdığımız için orta segment kameralar bile fazla bizim için.

SJ4000 kameram vardı, WiFi'siz modelinden. 96 dolara (o zamanlar 195 TL ediyordu) almıştım. Onla çektiğim tur videolarım hâlâ duruyor. Hatta dün onları izleyince acaba Sony'nin bu modelini satın alarak gereksiz bir harcama mı yaptım diye düşündüm. Neyse, sağlam bi aletse 5-10 yıl götürür artık.

Bu tarz ürünler (GoPro, Sony vd. üst düzey kameralar) insanlarda durduk yere ihtiyaç üretiyor. Yani aslında o kadar yüksek segment bir kameraya ihtiyacınız yok ama yine de almak istiyorsunuz. 4K çekim yapan bir kamera alsam ne işime yarayacak mesela? Her şeyi geçtim, 4K videoları izleyebileceğim bir monitörüm bile yok :) Bir diğer konu, kameranın kol aparatı.. Alsam ne olur, almasam ne olur. Mobil telefonlardan gayet rahat kontrol edilebiliyor kamera. Zaten ben o aleti koluma takmam, sevmedim. Çok kaba. :)

Neyse, öyle işte.. Ürünü kargoya vermişler. Yarın ya da Pazartesi günü elimde olacak (bir aksilik olmazsa). Kullandıkça izlenimlerimi paylaşırım.

@Birhan K. Bugun cekilen video ve fotograflarin 10 yillar sonra daha degerli olacagini unutmamak lazim.

10 yil once tuplu televizyonlar varken 640*480 cekilen videolari simdi full hd lcdlerde seyrediyoruz.
O bakimdan kamera ve fotograf makinalari bugunun monitorlerine gore degil uzun yollar sonra ani olarak geri donup bakacagimiz aletlere gore alinmali bence.

Arkadaşlar Sony HDR AS200V modeli kol saati ile birlikte Kayseri Media Markt'te özel 999 TL isteyen varsa yardımcı olabilirim..Yarın sabah 8'de bende kendime ürün almaya gideceğim..İsteyen varsa benimle iletişime geçebilir..İyi forumlar...

• Beğen
@Saikou Bakış açınız doğru ama ben yine de aşırı mükemmel görüntüler elde etmenin gereksiz olduğunu düşünüyorum. Varsın torunlarımız sövsün bize :) "Napalım torun, teknolojiye yetişemiyorduk, çok hızlıydı!" deriz :)

Geri