Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Medical Park - Acil servis rezilliği

Çok geçmiş olsun... En kısa sürede sağlığınıza kavuşup tekrar yollara dönmeniz dileği ile.
Geçenlerde bu hastaneye inceleme başlatılmıştı bir hstanın ücretsiz yapılması gereken ameliyatından para talep edip, makbuz istenince ameliyatı iptal etmelerinden ötürü. Eğer elinizde makbuz var ise muhakkak şikayetinize bunu da ekleyin geç olmadan, bu dönem ciddiye alacaklardır şikayeti. Tekrardan geçmiş olsun.

Scudo
çok geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
Çok geçmiş olsun. Şu dönemde tv deki doktorlarımız araçlarınızı yavaş sürün de acillik olmayın diyorlar yoksa işiniz iş manasında..

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
Berk çok geçmiş olsun. Bitkisel kolajen için, bol bol bamya tohumu tavsiye ederim 👍

Berk çok geçmiş olsun. Bitkisel kolajen için, bol bol bamya tohumu tavsiye ederim 👍
Teşekkürler. Zaten dizim için normalde de tükettiğim bir ürün bamya tohumu. Bakalım çarşamba günü yeni röntgen ve kontrol günü. Elim kolum bağlı bekliyorum şimdilik ;)
Omzumda, kırıktaki ağrı oldukça azaldı. Ağrı kesiciyi yarıya indirdim, uykum bölünmüyor ağrıdan. Şimdilik kolumun bağlı olması dışında en büyük sıkıntım sargının yaptığı tahriş ve uyuşma. Esas durum güncellemesi çarşamba gelecek bakalım :harika:

Bugün ilk kontrol günüydü ve doktordan duyduklarım gayet moral verici oldu.
Kırık neredeyse tamamen kapanmış ve artık kolumu komple saran bir askı yerine daha basit bir askıya geçtim. Günde 3-4 olan ağrı kesiciyi ise sadece gerekirse kullanacak şekilde iptal ettik. Klavye kullanabilmek iş anlamında çok rahatlatacak beni. 10 gündür tek elle çalışma hızım korkunç derece düşmüştü...
Trainer kullanmam için de hem izin hem teşfik geldi doktordan. Antrenman yapmanın, salgılanan hormonlar sebebiyle tedavi süreçlerini hızlandırdığını söyledi :harika:

Şekil 1a - Kırığı kapanmış bir kemik :)
rntgn.jpg

Gözün aydın bakalım. :harika:

Kaza üzerinden geçen 45 gün sonrasında bugün doktorumun da onayı ile ilk kez dışarıda sürüş yaptım. Trafik yüzünden kısa bir sürüş olsa da ağrısız - sızısız bir sürüş gerçekleştirdim. Kolum da geçen haftalara göre çok daha iyi durumda. Sadece bazı hareketlerde hatırlatıyor kendini ama hızla azalıyor etkisi. 2021'i kendi adıma açmış bulunuyorum. Geçmiş olsun mesajlarınız, dilekleriniz için tekrardan teşekkür ediyorum.

20210106_160708.jpg

Geri