Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mehmet Şer'e dikkat

• Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç tarihi
A

Anonim

Silinmiş hesap
Arkadaşlar bu konuyu açmamak için çok tuttum kendimi. ama artık yapacak bişeyim kalmadı. İyi kötü herkes birbirini tanıyor ediyor , benim de birkaç kişi ile sorunlarım oldu bir şekilde hallettim sorunu çözdük kimse mağdur olmadı en sonunda. Mehmetle cok alısverişimiz oldu iyi veya kötü. Bu güne kadar aldıgım seyler hep sorunluydu hep masraf edip yaptırdım kullandım bi şekilde. Mehmete borcum vardı , borcuma karsılık scott s30 bisikletimi gönderdim. Gönderince borcumun 2 katı fiyatı cıktı ortaya. aynı miktarlarda o borclanmış oldu. Her neyse buna dedim senden sonra parça alırım ben . tamam dedi. eline bi sürü parça geçti. İki jant seti , maşa vs fren. Bana gönderdigi jant öve öve öküz etti. istanbul da zafer abiisine yaptırmıs yarış koşmuş vs. kargoyu konyadan arkadasım Necati Günüç'e gönderdi onunda aldıgı bi kac parça vardı. Hargo geldi necati beni aradı. Cengiz ! Hacı kargo geldi ama içinden bi dünya hurda çıktı. gel bir bak.

Ertesi gün gittim baktım. jant setinin 5 teli yamuk. tel başları kırık. akort desen ASENA gibi göbekler dönmüyor . göbeği yeni acılmıs her seyi degismiş. zar zor açtık.malum yeni yapılmış. gres yağları toz halinde döküldü yere ne ön jant dönüyor ne arka . baya bi güldük sonra çok dua ettik kendisine. Geldik necatinin aldıgı parcalara. bna önceki hafta vitesler sorunlu geçmiyo hiç deyip yarısta geri kaldım diyen mehmet gonderdikten sonra hiç sorun yok yaa diyor. ne yay kalmıs aktarıcılarda ne makara kalmış. Allahtan necati paranın tamamını gondermemişti. Öyle olunca necatiye bişey diyemiyor.çünkü kalan parayı göndermicek necati biliyor. Böyle malzemeye cok bile vermiş. Ondan sonra kac kere konustum kendisiyle ısrarla sorun yok yeni yaptırdık vs. koca konyada herkes mi yalan söylüyor arkadas madem malına güveniyorsan geri al baska bisey gönder diyorum o da yok. Niye göndereyim onların duruumu daha iyi diyor resmen. Resmini de koycam az sonra. öyle ki bu adam artık nerden topluyorsa bi kaç kişi ile şebeke kurmuslar birbirlerinin malzemmelerini satıyor.

En çok güldügüm konu ise; :) bu hafta sonu istanbulda bisiklet fuarı vardı. Konya'dan arkadaslar gittiler. orda mehmeti görmüşler. Konusurlarken Cengizhan da burda 5 dk ya gelir demişler. sonra karambolde bizim bu gitmiş yok ortalarda. beni duyunca fuar falan hak getire. Diyeceğim o ki; bu adamdan malzeme alırken önce göndersin kargoyu bi bakın 40 gün bir deneyin sonra parasını gonderin. Yoksa meşhur zafer abisine laf söyletmiyor. İşte dedigi söz. adam niye göndersin iyi parçayı takmıs geçmiş bana zaten.

Scudo
0535 408 16 19 sıkıntısı olan arar seninde ne bok olduğunu burda yazıp klavye ve forum işgali yapmak istemem. sana ürün değil oksijen bile yok. askere gidip yalanlara karışacağını sanıorsan yanılıorsun. babanın tlfn numarasını bulcam merak etme

hahahah :D evet soy adım şer :D

Ben mehmet şer'den fren seti aldım ürün gayet temiz ve sağlamdı yanında ücretsiz birkaç aparat daha yolladı başkası olsa yollamazdı eminim

İlla ki iyi olanı da cıkar. yakın arkadas diye düdükledi geçti bizi.olanları söylüyorm ben. bu onu haklıya çıkarmaz. Babamı bulacakmış gel bul sorunu benle çözmüyor da. hem suclu hem güçlü adam. Necati ile Murat usta burda konussa cok şey söyler yani. özelden yaz vereyim babamın numarasıını konuş.

Öncelikle başlıkta yazan"Hurdacı" sıfatını sildim bilginiz olsun kimseye yakışan bir durum değil başlıkta olması ise hiç hoş değil.

Ana mevzuya da gelirsek bu bölüm kişiler arası alışverişlerde yaşanan sıkıntıları dile getirerek orta yolu bulabilmek yada bulamıyorsak diğer arkadaşlarımızın alışverişlerinden önce kişiler arası bilgi almaları için açılmış bir bölümdür.

Kısacası haklı bile olsanız burada okunan argo kelime, devrik cümle ,belden aşağı hakaretler kendi tanıtımınızı da olumsuz etkileyecektir.Bu nedenlerden ötürü yaşadığınız sıkıntıları sinirlenmeden sadece başınızdan geçenleri varsa fotoğraflar ile göstermek ve her iki tarafın yorumunu almak faydalı olacaktır.

Konu dışındaki arkadaşların ise insanlara gaz verecek cinsten veya bir tarafı destekleyici cinsten mesajlar yazmaları değil sadece okumaları ve fikir edinmeleri, konu hakkında net bildikleri varsa paylaşmaları yararlı olacaktır .Diğer türlü kişiler arası gerginlikten başka bir işe yaramaz bu gerginlikten de orta yol bulunmaz.

Umarım konu bu noktadan sonra bu doğrultuda tatlı bir hal alır çözüme ulaşır. Türkçeyi bozmadan karşımızdaki insanı rencide etmeden derdimizi en iyi şekilde arkadaşlarımıza anlatmak hepimize en faydalı olandır.

Bekir Antalyadaki çocuktan aldığın kadronun karşılığını ver öğrenci birinin malına el koymuşun. beni bilen biliyor kimseye kendimi ispatlamak zorunda değilim. Antalyadaki çocuğu madara etme parasını yada kadrosunu ver askeremi gidiyorsun nereye gidiyorsan git. sana artık hiç tölerans yok. sana tanıdığımız iyilikleri tepdin bizi kazıklamaya çalıştın. sana gönderdiğim ürünle ben yarış koşuyordum hiçbirşeyi yok kargoda olmuşta olabilir. hem bizi kazıkla kaç seni bulalım bisikletini zorla alalım sonrada bizden memnuniyet garantili malzeme iste sen şükret sana jant göndermişim.

mehmet antalyadan ümit i süründürüyorum . ama niye . oyaptıklarını sana söyler mi hayır. ben ona takas ettim bi kac malzemeyi. bi kac tanesi bozuk cıktı geri yolla dedim olmaz dedi. parcaların yaptırdım ynisini aldım240 lira masraf tuttu. o parayı istedim vermedi. parayı ptt ye yatırdım dedi. kac defa yürüyerek ptt ye gittim yatmamış. faceden engelledi telefonlarıma bakmadı. sonra mtb den sıkılmış bu . dedi gonder onları kadro setini giantı gndereyim tamam dedim. o gonderdi. sımdı ben ona gndermiyorm. o beni 1.5 ay meletti. bende onu meletiyorum. 1 ay sonra yollucam kargosunu. tutupta üste cıkmak için adamın malına çöktün deme. beni ugrastırdı o cocuk biraz da o ugrassın. sanırım o cocugunda forumda ki adı sekmen 07 . gelsin o anlatsın bide bakalım. gelelim gonderdigin jant a

ben seni nerde kazıklamaya calıstım. bende bi lira alacagın yok . nede bozuk mal yolladım sana. küçük kusuru olsa bile gonderirken söyledim hep. Necati nin sana borcu var mesela bak. adama hurdaları yolladın paranı alamıyorsun demi. adama bişey diyemiyorsun bu yüzden. parasını vermiş olsayd ı ona da öle yaapacaktın. zafer abim yaptı ya. yarıs kostum ben onlarla. bi sorun yok . alla alla... derdin yani. aynı onada . her neyse 700 küsür lira borcuma karsılık scott s30 u gonderdim komple . böle hurdalarla iyilk yapıyorsan millete hiç yapma. adın cıkmıs zaten senin burada . gel dükkan ac burada hurdacılarda. iyi iş yaparsın.

Ferhat abi bilir konyadan murat ustayı. ona götürdük adam güldü jant setine. 50 lira vermem dedi. ne göbekler dönüyor. ne akort yapılıyor. tel basları kırık bi kere. memnuniyet garantili mal gondereceksin tabi ki . böle hurdaları degil. cnkü ben gonderdigin malı satıp paramı alcam . ben artık parasında degilim. zehir zıkkım olsun diyorum baska bisey demiyorum. illa ki bi gün bi yarısta karsılascaz seninle. o zaman böyle konuscak mısın karsımda cok merak ediyorum...

AYRICA KONYADAN MİLLETE CENGİZLE GÖRÜSÜP KONUSMAM LAZIM DEYİP BEN HER MESAJ ATTIGIMDA NİYE ENGELLİYORSUN. YÜZÜN VARSA KONUŞ HALLET SORUNU. AMA NERDEE. ADAM YERİNE KOYDUK SENİ SUÇ BİZDE.

. ben artık parasında degilim. zehir zıkkım olsun diyorum baska bisey demiyorum. illa ki bi gün bi yarısta karsılascaz seninle. o zaman böyle konuscak mısın karsımda cok merak ediyorum... bu sözün aynısını bende diyordum. karşılarışırız merak etme göreme ürgüp ankara yarışı. elbet karşılaşırız. necatidende paramı alırım olmadı malzememı alırım ;)

Alcan tabi geri işin ne . almak zorundasın gidecek cünkü 200 küsür liran. necati diyordu da bişy olmaz diyordum. g.tü yere yakın olandan korkacan diye. hala diyemiyorsun demi jant seti on numara diye. konusuna bile girmiyorsn. orda burda denk geldiginde karsııma görürsün. sana degil hurdacı sıfatı , neyse içimde kalsın. üç kuruşluk adamsın bunu bil. Elbet görüşürüz bi gün.

tabi alcam herkesin bi değeri var gözümde. sen sabret görüşürüz elbet.

Daha fazla düşme bence konuşarak. engeli kaldır ordan konuşalım.böle karaktersiz , haysiyetsiz bi insansın sen işte.

Cengizhan ve Mehmet ikinizi de tanıyorum siz de beni tanıyorsunuz bir önceki mesajda sizden ricada bulunmuş konunun nasıl ilerlemesi gerektiğini yazmıştım .Bu şekilde argo ve küfürleşme başlayacak ise bende kuralları işletmek durumunda kalabilirim.Sizlere son ricamdır ikinizde bu piyasada sürekli ürün alan satan insanlarsınız durumunuzu zorlaştırmayın derim.Konuyu aynı tarzda devam ettirdiğiniz an durum değişecektir bilgilerinize......

olayi tam olarak bilmjyorum ama cengiz abiyi 1500i e yakin meaajiyla nerdeyse arkadas gibi taniyorum ve bu konuda onjn hakli olduunu dusunuylrum.800 lirapik borcuna karsi s30 yollamis isterse para bile vermeyebililirdi ama boyle hi se..fsizlik yapmamis ve borcunu fazlasiyla.oddmis ama mehmet abi kusurluxmal yollamis ve kendi olayini birakiyor hemen bir bahane bulup konuyu degistirmek icin yok antalyadan umit mesajini yaziyor.mehmet abiyi bin kusur mesajina karsin forumda hic tanimiylrum adini bile.duymadim belkide rast gelnedi.

Emircan ilk mesajımda yazmıştım buraya her arkadaşını veya tanıdığını korumaya çalışan o haklı bu haksız yazmaya başlar ise konuyu hiç toparlayamayız.Tekrar yazıyorum konunun içinde olan arkadaşlar sadece olay hakkında okuyan arkadaşlarda konu ile ilgili bildikleri varsa yazarsa daha amacına yönelik olur.Öbür türlü hiçbir sonuç elde edileceğini sanmıyorum.Ayrıca Emircan Türkçeye özen gösterelim...

Teşekkür ederim Ferhat abi. kusura bakma. acayip sinirlendim o yüzden arada kaynıyor bazen argo kelimeler her yerden engelledigi için beni, içimdekileri söyleme istegini ortadan kaldıramıyorum. Ben demek istedigimi dedim artık. Bu iş bndan sonra konusarak ta sonuca varmaz. Hayırlısı diyelim kimse benim düştügüm duruma düşmesn isterim böyle kişiler yüzünden.

cengizhan seni heryerden engellerim. Senin gibi biriyle aynı dünyada yaşamak bile tiksindirici benim kimseden kaçtığım yok kimseyi dolandırdığım yok. Olayı yaşayan bilir.

Geri