Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Meilan X6 Stop Lambası

Bir kare paylaşalım dedim :

20170309_215112.jpg

Scudo
Benim lamba 1 yıl içinde bozuldu, neden bozuldu bilmiyorum, kendi kendine kapanıp 2DK sonra kapanmaya ve hareketi algılamamaya başladı.. içinide açamadım çok adice montaj yapmışlar. akıllı olmayan bir şeyler aldımç

yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, daha önce sorun yaşadığımı yazmıştım ama hareket algılayan sensörün bağlantısı kopmuş lehimle basit bir şekilde çözüldü. birkaç sefer yağmura yakalandım su alma falan olmadı şimdilik, şarj konusunda da problem çıkarmadı rahat rahat 5-6 saati çıkarıyor yolda bitmesin garanti olsun diye şarj ediyorum bittiğini göremedim.

@Aykuttasdelen hocam aslında biraz uğraştırıyor ama basit, dış kabuk iki parça zaten farketmişsinizdir eğer biraz aralayabilirseniz ikisini tırnak veya ince plastik bişeyle bir tam tur dönerek boşluğu genişletip açabilirsiniz. ama lastik conta gibi şeyleri var 2 tane su girmesin diye konmuş heralde geri takarken onları dikkatlice geri yerleştirip kapatın.

çok güzel ışık fiyatına göre.ben pil kopma sorunu yaşadım.sert çukur darbelerde pil lehimi kopmuş.

@Fatih Koçak Hocam sinirlenip attım :) ters bi anıma geldi.

onun yerine bundan aldım, temiz basit düz ^^

@Aykuttasdelen
Senin lambanın mavi - kırmızı çakarlı olanı çok iyi. Ben de sipariş ettim onlardan, bir abi sağolsun incelemesini güzelce yapıp tanıtmıştı.
X6 ona kıyasla çok daha zarif, en azından yanlamasına uzayan bir geometrisi yok, çok çirkin buluyorum o tarz lambaları. X6 cidden zarif duruyor.

Bahsi geçen sensör veya onun dışındaki bozulma vakaları genelde sıvı temasından kaynaklanıyor olmalı. Pek iyi değil su direnci, aşırı yağmurlu havalarda biraz nasibini alabilir sudan. Bisikletin üzerinde kaldığı sürece sorun yok yinede, kullanıyorum uzun süredir hiç problem yaşamadım. Kendi elimle içine su döktüm, bozuldu ama kuruyunca tekrar çalıştı.

Dışarıdan görünümü ise bu, yandan daha doğrusu :

iTYEUJA.jpg

@Gökhan Akkaya

dikey ve yatay kullanım var sonuç olarak ben dikeyde taktım çatala :) hoş duruyor çantamı da rahat rahat takabildim x6'ya göre çok daha parlak ..

• Beğen
Tepkiler: SelimSen
Senin hosuna gidiyorsa bitmistir gerisi teferruat:) Benim de X6 cok hosuma gitti.

@Gökhan Akkaya :) aynen öyle hocam, gerçi bu sistemi kadroya entegre yapsalar güvenlik adına veya kadrolara güzel bir yer ayarlasalar efsane olur :)

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akkaya
Güvenlik adına sıkıntı çok :) Bisikletin selesi + sele borusu + üzerinde bağlı olan aydınlatmanın bile sıfır ücreti hiç yoktan Türkiye içerisinde 400TL'yi buluyor. Işığı gömsen seleyi çalacaklar, seleyi gömsen ön jantı söküp götürecekler :) Hiçbiri ucuz değil, dışarıda başından ayrılamıyorsun aletin. Sürekli gittiğim fırını bıraktım, önü tamamen cam olan bir fırından ekmek almaya başladım ben :) Ekmeğimizle oynuyorlar ekmeğimizle...

Ürün aliexpress 7. Yıl indirimleri kapsamında ciddi bir indirime girmiş mobilden alırsanız indirim kuponu ile 5.45 dolara alabilirsiniz. 20 tl ye geldi ben aldım. Güzel fırsat.
Bu da link.
(link)

Ürün bu gün geldi ve ben bayıldım. Siyah bisiklete sanki orijinal parçası gibi oldu. Modlar harika. Parlaklık yeterli seviyede. 5-10 TL lik dandik lambalarla kıyaslanamaz bile. İndirimsiz bile gözü kapalı alınabilir. Uzun vadede ne olur bilmem ama ilk intibam çok olumlu.
20170504_175508.gif 20170504_175523.gif 20170504_175532.gif 20170504_175543.gif 20170504_175553.gif 20170504_175603.gif

@cuska alete su girmiş olma ihtimali yüksek.öndeki on of tuşunun plastigini plastik levye tarzi aletle çıkartın ve hava tutun ardından güneşli havada kurumaya bırakın.ertesi gün plastigi takın çalışacaktır.

@serkan6901 tuşa basılı tuttugunuzda cihazı kendiniz Manuel açmış olursunuz basılı tutarak tekrar açmış olursunuz bisikleti eve geldiğinizde yanık vaziyet bıraktığınızda otomatik mod devreye girip kendini kapatıyor ama bunu kendiniz açıp kaparsaniz sıkıntı yasamazsiniz

• Beğen
Tepkiler: cuska
Geri