Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Memleket zıvanadan çıkmışken forumda işlerin tıkırında gitmesi

Ya ne olmasını bekliyordunuz?
Forumun da mı zıvanadan çıkmasını?
Zaten dört bir yanımız siyaset dört bir yanımız kargaşa değil mi?
Bir de üstüne burayı eklemeye ne gerek var?
İnsanlar buraya zaten bu karmaşadan uzaklaşıp bu hobi üzerine yoğunlaşmak, bilgi almak için gelmiyor mu?
Çok soru sordum sanırım, özür dilerim..

Scudo
Bence konuya kilit vurulmalı.En başında söyledim çok gereksiz bir konu olduğunu.Ülkenin içinden geçtiği durum değil gereksiz olan.Adı üzerinde www.bisikletforum.com burası.
Ülkenin içinde bulunduğu durum kötü evet, ama sen ülkenin durumu çok kötü diye sevgilinle beraberken veya eşinle beraberken veya ailenle beraberken de, ülkenin durumu çok kötü yahu diye düşünüp onlara da surat asıyor musun?Onlara da neşeni kaybettiğini hissettiriyor musun?Muhtemelen hissettirmemeye çalışıyorsundur.
İnanıyorum ki bu ülkenin her vatandaşı, içinde bulunulan durumdan memnun değildir ama buranın amacı bisiklet konuşmak, sürüş deneyimlerini konuşmak, teçhizat-donanım konuşmak, fiyat/performans konuşmak vs vs.

Beyler ellemeyin istatistik((link)) çıkarıyor adam. Raporunu tamamlasın. :islik::islik::islik:

@BF Okuru

Tamam kabul forumun en cingöz recai yöneticisi sensin dostum.:koptum::koptum::koptum:

• Beğen
Tepkiler: Sahin Kiziltug
Hadi gülün biraz gerilmeyin :) Zaten her günümüz binbir gerginlikle geçiyor burada olmasın bari...

@tugrulboraerkil Adı üstünde "Serbest Kürsü" bölümü burası?? Böyle forum bölümü donanımhaberde de olur, akvaryum forumundada olur, maketçilik forumundada olur. Donanımını, bilgisayar parçasını konuşmak isteyen normal forumda tartışır, konu dışı bölümdede konu dışı şeyler mesela siyaset tartışılır. Aileyle birlikteykende tartışılıyor bu konular zaten, arkadaşınlada konuşursun, kahvedede konuşursun, forumdada konuşursun, işyerindede konuşursun, tabu değilki, ayıp değilki bu neticede.

son iki video iyi oldu. diniyle dalga geçildiğini düşünen sinirli üyeler bence bu başlığı kapattırır. :)

iyi ki siyaset konuşmuyorsunuz, birde konuşsanız ne olur acep.

@ozgur908 Kapattiramazlar cunku dinle dalga gecilmiyor.Benim kedim de yavruyken bana dogru duzgun namaz kildirmamisti; ayagimi isiriyordu hep:)
Bu arada oyle kafalar var ki bu ulkede, gecen gun yasadigim bir olayi aktarayim Ben muzik dinlemeyi cok severim ve Monster DNA marka kafa bantli kulakliga sirf muzigi cok sevdigim icin iyi bir para odemistim.Gecen hafta magazada calisan bir arkadasim yanima geldi ve bana sunu soyledi.Abi ben seni cozemiyorum.Neden diye sordum.Abi bes vakit namaz kiliyorsun ama ne zaman seni gorsem kulaginda kulaklikla muzik dinliyorsun dedi.Hic tartismaya girmedim cunku o kafada bir adama hic bir seyi izah edemezsin;)

"Kıyametin kopacağını bilseniz elinizdeki fidanı dikin." felsefiyle paralel olarak; çevreniz ne durumda olursa olsun faydalı olduğuna inandığınız şeyi yapmaktan vazgeçmeyin. Vazgeçerseniz çevreniz düzeldiği zaman elinizdekini de kaybetmiş, unutmuş olursunuz ve bir daha asla eskisi gibi yerine koyamazsın. Gerisini siz düşünün...

• Beğen
Tepkiler: avanak_abdi
''Su akar, Türk bakar'' sevdiğim bir İngiliz sözü. Halimizden memnunuz demekki. Ne diyelim, Acun izlemeye devam.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Abi eğlencenize bakın,birileri ölür birileri yaşar...güneydoğuda olan bisiklete 2 senedir binemeyen birisi olarak size hayatınızı dolu dolu yaşamanızı öneririm.ölenle ölünmez...."Allah yolunda ölenlere "ölüler" demeyin.Bilakis onlar diridirler,fakat siz hissedemezsiniz" Bakara-154...Allah şehitlerimizin mekanını cennet eylesin...hayatınıza bakın,lakin bu vatandan başka vatanımız yok,yeri geldiği zaman canımızı vermesini bilelim.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Hocam sen çok dolusun yazdığın yazıda bence ana tema bile yok :)... ayrıca bisiklet forumunda bırakın sadece bisikleti konuşalım :)

Geri