Five ın muhteşem kuzeyden güneye türkiye turu 1 sayfada kalmış lümpen trol kaldıratonun aslında mersedes tutkusunu bir bisiklete bağladığı topiği 12 sayfaya ulaşmış. Gün geçtikçe kalite kaybına uğrayan şu forumdan ümidi kesmek için al bir sebep daha.
@mehmetsunu He biri 28 Ağustos'ta açılmış bir konu, diğerinin üstünden daha 24 saat geçmemiş!
Not: Diğerinin üstünden bu kadar vakit geçse 12 sayfaya ulaşabilir mi, o da başka bir çelişki, bunu tartışmak için başka bir konu açması lazım sevgili trollerimizin!
@anti panik
Abi can evimden vurdun ya eheheh konfor artti kesinlikle ama akicilik azaldi makinada ehehehe . Bunu dusunmeliyim ciddi ciddi haklisin
@mehmetsunu
Gorende memet sunum beyin hayatin sirrini veren yazilari var sanir haa @Anonim beyefendi. Bir trolun baska bi trole boyle acimasiz ca umarsizca sarmasi düpe düz ZALIMLIK tır o kadar net yani memedcim bana laf kakacagina iyi kotu sende yap bi iş bizde senin konunu 15. Sayfaya ulaştiralim. Ne demistin bana? "Olmayacak bu iş " diye dmi bak birak olmamayi 14 sayfa muhabet dönmüş . saygi duy yeter
@Anonim
Hahaha esas ben ikinizin arasinda umarsizca ezildim. Ezilenin hakkini kim koruyacak simdi " Lümpen trol" hahaha bu gordugum en guzel benzetmeydi yeminlen kahkaha attim ( alttan alma. Triplerine gireyimde belki acırsınız bu garibana )