Scudo Sports

Mercedes Benz şehir tur bisikleti

Cok yakin bi arkadasimin. Satar belki sorIMG-20160823-WA0011.jpg mak lazim

@Anonim tam senlk ama sen bakicisin sahi pardon :D

Scudo
@Anonim
:D kolnago sana agir gelir biz sana bisan montain cat bakalim başkan :D

@Anonim
Alakasi yok kolnagonun hem pahali hem zor bulunan bi kadro oldugunu hepimiz biliyoruz :D

@Anonim
:D kolnago " bizi " aşar diyorum :D

rabbim muhabbetinizi artırsın, pazar günü iyi geldiniz vallahi :)

@GalipKelesoglu
Amin dostum cok sagolasin. Hacivata bi karagoz lazim fakat kim karagöz kim hacivat bilemem :D

• Beğen
Tepkiler: GalipKelesoglu
@mehmetsunu
Aslinda ikiniz mutis bi ekip olabilirsiniz topiklere trol atma konusunda

Five ın muhteşem kuzeyden güneye türkiye turu 1 sayfada kalmış lümpen trol kaldıratonun aslında mersedes tutkusunu bir bisiklete bağladığı topiği 12 sayfaya ulaşmış. Gün geçtikçe kalite kaybına uğrayan şu forumdan ümidi kesmek için al bir sebep daha.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mehmetsunu He biri 28 Ağustos'ta açılmış bir konu, diğerinin üstünden daha 24 saat geçmemiş!

Not: Diğerinin üstünden bu kadar vakit geçse 12 sayfaya ulaşabilir mi, o da başka bir çelişki, bunu tartışmak için başka bir konu açması lazım sevgili trollerimizin!

@mariokaldato

Mario hocam..
Çamurluklar çok "yahşi" olmuş.
Bisiklete ayrı bir hava ve endam katmış.:)

Yalnız 1,75 lastikler chayoung mu choayong neyse yazamadım.:koptum:
Çin işi o lastikler mercedes e uymamış.
Ben olsam gene schwalbe veya continental bakardım.:)

• Beğen
@anti panik
Abi can evimden vurdun ya eheheh konfor artti kesinlikle ama akicilik azaldi makinada ehehehe . Bunu dusunmeliyim ciddi ciddi haklisin

@mehmetsunu
Gorende memet sunum beyin hayatin sirrini veren yazilari var sanir haa @Anonim beyefendi. Bir trolun baska bi trole boyle acimasiz ca umarsizca sarmasi düpe düz ZALIMLIK tır o kadar net yani :D memedcim bana laf kakacagina iyi kotu sende yap bi iş bizde senin konunu 15. Sayfaya ulaştiralim. Ne demistin bana? "Olmayacak bu iş " diye dmi bak birak olmamayi 14 sayfa muhabet dönmüş . saygi duy yeter :D

@Anonim
Hahaha :D esas ben ikinizin arasinda umarsizca ezildim. Ezilenin hakkini kim koruyacak simdi :D " Lümpen trol" hahaha bu gordugum en guzel benzetmeydi yeminlen kahkaha attim ( alttan alma. Triplerine gireyimde belki acırsınız bu garibana ) :D

Kahrı dehr ile olur bülbül guraba hemnişin yine şekvayı gurap eder garabet bundadır.

Anlayan anladı.

Erbâb-ı kâmili çekemez nâkıs olanlar Rencide olur dide-i huffaş ziyadan.

hadi onu anlamadınız be diyelim adamlar bunudamı anlamadınız.

anlamamanız gayet doğal, çünkü

Bu gaflet perdesin kaldır gözünden seyret eşyâyı Kemâlât ehline peyrev olan anlar bu mânâyı

• Beğen
Geri