Scudo Sports

Mercedes Benz şehir tur bisikleti

Scudo
@Kerem Groims
Deger bicilemiyor bu bislete :)

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
@mariokaldato

Bana verseler de bir fiksi'ye dönüstürsem bunu, o zaman görürler degeri :koptum:

Coktandir 1910-1930 arasi bir bisiklet bakiyorum ama simdilik uygun fiyatli, orijinal bir sey denk gelmedi.

@Aloha
Asla vermezler abi bunu. Diplomatik kriz cikar keh l
Keh keh :D

• Beğen
Tepkiler: Aloha
@Kerem Groims
Ben fren mekanizması göremedim.
Acaba vitessiz olduğu çocukluğumuzdaki pedalı geri çevirerek mi fren yapılıyordu???
:)

@Kerem Groims
Merhaba kerem, bende zuffenhausen dayim, Ludwigsburga 10km. Bulusmayi bende cok isterim. Özelden bana tel. numarasi verirsen ben seni ararim.

@Özcan.
Porsche Müsesi Zuffenhausende. Bulusursak insallah kendisini orayada götüre bilirim, bana tam 500m uzaklikta.

@Murat Cömez
Super olur abi videoda cekin vlog hesabi :)

• Beğen
Tepkiler: Groims
@mariokaldato @SerkanH

@Murat Cömez Abi ile buluştuk. Sağolsun uzun zaman sonra ilk defa içtiğim İşkembe çorbası üzerine demli bir çay içip bisiklet dünyasından, Almanya'dan, günlük koşuşturmalardan bahsettik. Arada da Borussia M. ile Redbull Leipzig maçına baktık :)

Her şey için tekrardan teşekkür ederim abi.

Altın'a çamur atılsa da altın değer kaybetmez. Sözünü de şuraya bırakmak istiyorum. Anlayan anlar :)

@Kerem Groims
Oooo buyuk bulusma , Almanya , işkembe corbası, demli çay ve Murat comez .... Mutis bir guzellik :) insan bi foto paylaşır ama :)

• Beğen
Tepkiler: Groims
@mariokaldato bir sonraki buluşmaya inşallah. :)

Hayır beni gördüğünüzde bu göbekle forumda takılmaması gerek, karbon almasın 120 kilo limit felan dersiniz olmaz :D

@Kerem Groims
Olur mu dostum. Boyle acımasız yargılamalar yapilmaz insanogluna keh keh küh

• Beğen
Tepkiler: Groims ve Aloha
@dodurgalı_06

Benim de annemin komşusunun bir bisikleti var. Krom kaplama eski ama paslanma bile yok dedi. (Tabii ki krom değil). Bakayım eğer kullanmıyorsan senden satın alırım dedim. Bir gösterdi bisikleti. Tahminimce 1979 - 80 ALAN marka çil çil duruyordu önümde. Dedim ki çok eski bir bisiklet ne istersin buna? Araba versen satmam ben sadece göstermek istedim dedi. :acpsnr::acpsnr::acpsnr:

Geri