Scudo Sports

Mercedes Benz şehir tur bisikleti

@Murat Cömez abi hüzünle karışık şaka yazısını görünce tebessüm ettim yalan değil. Ama iyiki fazla uzatmamışsınız tatsız bir duruma dönüşüp şaka rayından çıkacakmış. :(

Scudo
@ebaklaci
Baktim arkadasimla sakalasamiyorum baskalari de karisiyor isin icine, bende kisa kestim ve durumu özetledim ama ne yazikki aramizda kafasi calismayan belki de daha dogrusu anlamak istemeyen kisiler de var ve asaligici yorumlar yazabiliyorlar. Neyse kim ne derse desin, anlamiyorlarsa ben neyapa bilirim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Murat Cömez abi aslında şöylede düşünülebilir; Şaka yaparken yarattığın karaktere tepki gösterilmiş seni sevende olabilir sevmeyende ama arkadaşınıda çok seven varmışki onun üzülmesini istememişler ve onu savunmaya yönelik bir tepki savunma mekanizması gelişmiş. Bu tip durumlarda olabiliruzatmayıp tatlılıkla bitirilmesi iyi olmuş ;).
Abi bu arada attığın resimdeki bisikletide projelerinde görmemiştim dedim orjinal halini genelde koruyordu değişik birşey yapmış ben niye görmedim diyip yaklaşık 20 dakika forumdaki konularını gezdim

@Murat Cömez dostumla anlasmali olarak atıştik. Eskilerden Hacivat- Karagoz yada Kavuklu- pişekar tuluati gibi dusunebilirsiniz. Fakat konu bazilari tarafindan yanlis anlasimis olabilir. Fakat kimsenin kimse hakkinda ozellikle buyuk bir toplumu toptan elestirmeye ve hakaret etmeye hakki yok . Murat Comez tavirlari ile sert ve agresif gorunsede pamuk gbi bir adamdir. Ben eger bi eksigim olduysa kendinden özür dilerim.

Ayrica bisikletten cok daha onemli seyler var mesela paylasmak mesela dostluk mesela iletisim...
Karbonlar gramlarla ilgilenmiyorum. Mersedesim de olsa bende sizler gbi biriyim ahahhaahaha :D lan yine ayni espiriyi yaptik iyi mi yaşlaniyorum sanirsam :D @murat Çomez ahaha :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
@Anonim :D sana 24 saat serbest dostum ayipsin

@mariokaldato O değil de asıl sen trollemişsin bizi, daha bir de beni çağırıyor "Gel sen de giydir onlarla birlikte!" diye, @Murat Cömez le @SerkanH 'nin arasına. "Ben karate biliyorum, üçünüze de yeterim" modunda bir de, bak ya!

Not: Çok pis deşifre ederim, elimde belgeler var :D:D:D

Ahahaha ifsa gecesi kam bek :D

@ebaklaci
Tabiki karaktere göre tepki göstere bilirler ve cumhur kardesimi de cok sevenler savuna bilir. Ama su yazida ne karaktere göre tepki nede sevdikleri icin savunma var.
"klasik Almancı üslubudur bu. Orada yer edinemeyen, aşağılık psikolojisine girmiş insanlar, Türkiye'ye gelince Euro saçarak kendilerini ağa yapar, sanarlar".
Bu yaziyi yazan bence sadece seviyemde olamadigi icin ve kendiyle barisik olmnadigi icin kiskancligindan yazar. Cünkü o piskolojiye bizler degil de, neyse demiyorum. O önce kendine baksin birisini elestirmeden. Sadece zavalli ve acinacak bir durumu olan kisi.

@mariokaldato Ortalığı karıştırdı kenara geçti izliyor ve eğleniyor yeminlen :D:D Az değilsin Cumhur, korkulur senden, hem bisikleti Esad komtana toplat hem de türlü türlü başlık aç "Tur Bisikleti Topleyoz!" deyu.

@Anonim :D len Esad komtana yardim ettim olm anahtar alyan felan verdik hani ameliyathanede ciraklar varya o hesap :D

2016-08-28_23-36-33_HDR.jpg 2016-08-28_23-32-14_HDR.jpg

@Anonim dun aksam is cikisi bagaji elden teslim almaya giderken burada bi adrelanin patlamasi yasaniyordu tam dahil olamadimdi . Teslim aldiktan sonra yatsi namazi ordanda montaj derken gece 1 oldu :D @Murat Cömez dostum bagaj degisti ama gidon bogazi eski tip oldugundan bulmak kolay degil

2016-08-28_23-34-53_HDR.jpg

Bu arada maliyet tablosunuda ekledim konuya . Yaklasik 8 aylik bir surecte bu paralar odendiginden cokda koymadi acikcasi :) kapitalizme bir darbe vuralim derken darbe benim cebime mi oldu acaba bende bunu dusunuyorumda diger bisikletim performans makinasi oldugundan tura uygun degil idi. Ikinci bi bisiklet ihtiyaci hasil oldu . Bi sekilde komik bir rakama kaliteli, hizli ve akici bir makinaya sahip olduk. Tabi hersey Yuce Allah Tealanin bizlere bir lutfu. Farkindayiz ElhamdulillahScreenshot_2016-08-29-09-00-56.png

@Ahmetgitar senin fikrin nedir dostum bu konuda?

@SerkanH Tesekkur ederim sayin Hodanci bey :D Ama strava acmam bastan diyim ne oyle 2 km 8 km acmaya degmez hahahah :D

@mariokaldato
Daha Barryone projesi var topraam onuda unutmadım:D
Benim Anatolian Allah kısmet ederse 2017 yılında asfaltta olacak.
Klasik bir yol kadrosu hurda pazarından denk getirdikten sonra kısım kısım bütçe dahilinde toplayacağım.
Adı bile güzel "Anatolian" :harika:

• Beğen
@Candan Biberci Candan baskanim insallah Nasip olur . Klasik bi kadrodan uzak durmani tavsiye ederim. Parcalari bulmaik cok zor , aşiri pahali ve temini zahmetli :) Daha cok benim bu mersodaki gbi 90 larin sonu 2binlerin başina ait bi govde denklersen on numara olur. ATB kadrosu tipi kros kadr bile olur

Hazir konu tur iken yazimida guncelleyeyim bari ehehe

Gariban Turcuya başlangıç seviyesi öneriler

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Uygun fiyata maletmişiniz gerçekten. Çok iyi bir deneyim olmuştur eminim. İnsan kendi bisikletini yapınca bir başka oluyor tabi @mariokaldato güle güle kullanın. Çok temiz iş, çok emek

• Beğen
Geri