Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merdivenden iniş.

Xoqo

Forum Bağımlısı
Tepki
421
Bisiklet
Diğer
Ufak bi korku vardı sonrasında kazasız indim. Şimdi dahada cesaret geldi :D yavaş yavaş yapıyoruz işte birşeyler

Scudo
Kask konusunda çok doğru ama ben daha yeni anladım kıymetini. 1.5 yıldır kullanıyorum ama şimdilerde anlıyorum kaskın önemini. Çok şükür bi kaza geçirmedim ama çok düştüm. Şimdi kask siparişi verdim heyecanla bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Altuntaş
;);) İlahi, akrobasi hareketi yaptınız zannettim;);)

Mübarek olsun...

Bu arada İhsan'a kask için söylenmiş Enes cevap vermiş :bilmiom:

• Beğen
Tepkiler: Kadir Altuntaş
Ben aslında İhsana kaskın ilk başlarda önemsenmediğini ama önemli bir korunma aracı olduğunu söyleyip Murat'ı da tasdikledim. Hem Yakın zamanda küçük de olsa bi kaza geçirdim. Çenemi demirlere çarptım o biraz etkiledi beni.

basamakların yanında rampa varmış ordan daha rahat inerdiniz aslında :)

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Kask konusu aklımda onu unutmuş değilim. :) Bugun olkul donusu aldım :)

Erhan bey sizde bisiklete binmeyin işin kolayı var. motora binin ve sonra gaza basın. Ne kadar güzel değil mi? Ne aksiyon var nede başka bişey. :D şaka bir kenarı herşeyin bi ilki var ve ben bunu sizinle paylaşmak istedim. İğneleyici sözlere gerek yok. Gün gelecek ben susacağım pedal kicklerim konuşacak ! :) :D

Ben merdivenden inmeye-atlamaya 3-4 yıl önce başladım tabi o zaman çift süspansiyonlu bisikletim vardı artık Bianchiye kıyamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Xoqo
@Umut Kılınç37

Altınızdaki bisikletin özelliğine göre kullanmak daha iyidir. MTB ile dh yaparsanız kadro çatlar. DH ile yola çıkarsanız yorgunluktan bitersiniz :D

Bi ara 3 basamak zannedip 7 basamakdan atlamıştım baktım baya zevkli bi daha atladım :D

• Beğen
@Ahmet B

Ufak bazı korkularım vardı, onların üstesinden geldikce insan yapıyor.

@Mansur KHASSANOV

Altımda fsr bisiklet yok :) olsa oyle yapardım.

@Mansur KHASSANOV

Bisikletim elimde kalır diye korkuyorum :D

kirici olmak istemem ama sokaktaki bir cocuk bile 10 basamak iniyor :)

korkulariniz kuvvetli heralde üstesinden gelmeye calisin kolay gelsin.

• Beğen
@Alperen ERTEN

Bunun farkındayım. Yeni videolar gelecek :D :D

Bende eski mtb bisikletimle 1.6 slick lastiklerle çok dik basamaklar iniyordum, işin sırrı gerçekten inmeden önce tereddütte kalmadan cesareti toplamakta ve sakin olmakta bitiyor biraz. Birgün her zaman indiğim dik bir kaç basamağı inerken moralim bozuktu tam konsantre olmamıştım ve takla attım, beton zemine yapıştım üstüme bisiklet düştü :) daha önce kırdığım parmaklarım çatlamıştı biraz alçıyla gezdikten sonra yine pedallamaya devam edildi tabi. Ruh hali ve moralde önemli :). Diğer eklemek istediğim şeyde maşanızın rebound ayarını sonuna kadar açın (tavşan kısmına doğru) daha rahat inersiniz, videoda ben çok hareketli görmedim maşanızı :).

boşver maşa falan, kadronuz street yahu =) take your ass some backwards and go ahead maaaan =) ay em sori for may ingliş

• Beğen
Merdivenden ne kadar hızlı inerseniz merdiven o kadar düz olur demiş atalarımız :D Kafanda kaskla devam edersen üç beş sene sonra merdivenden merdivene uçarak indiğinde bu videoyu izlerken tebessüm bile edersin nerdeeen nereye diyerekten...

• Beğen
Geri