Kask konusunda çok doğru ama ben daha yeni anladım kıymetini. 1.5 yıldır kullanıyorum ama şimdilerde anlıyorum kaskın önemini. Çok şükür bi kaza geçirmedim ama çok düştüm. Şimdi kask siparişi verdim heyecanla bekliyorum.
Ben aslında İhsana kaskın ilk başlarda önemsenmediğini ama önemli bir korunma aracı olduğunu söyleyip Murat'ı da tasdikledim. Hem Yakın zamanda küçük de olsa bi kaza geçirdim. Çenemi demirlere çarptım o biraz etkiledi beni.
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Kask konusu aklımda onu unutmuş değilim. Bugun olkul donusu aldım
Erhan bey sizde bisiklete binmeyin işin kolayı var. motora binin ve sonra gaza basın. Ne kadar güzel değil mi? Ne aksiyon var nede başka bişey. şaka bir kenarı herşeyin bi ilki var ve ben bunu sizinle paylaşmak istedim. İğneleyici sözlere gerek yok. Gün gelecek ben susacağım pedal kicklerim konuşacak !
Bende eski mtb bisikletimle 1.6 slick lastiklerle çok dik basamaklar iniyordum, işin sırrı gerçekten inmeden önce tereddütte kalmadan cesareti toplamakta ve sakin olmakta bitiyor biraz. Birgün her zaman indiğim dik bir kaç basamağı inerken moralim bozuktu tam konsantre olmamıştım ve takla attım, beton zemine yapıştım üstüme bisiklet düştü daha önce kırdığım parmaklarım çatlamıştı biraz alçıyla gezdikten sonra yine pedallamaya devam edildi tabi. Ruh hali ve moralde önemli . Diğer eklemek istediğim şeyde maşanızın rebound ayarını sonuna kadar açın (tavşan kısmına doğru) daha rahat inersiniz, videoda ben çok hareketli görmedim maşanızı .
Merdivenden ne kadar hızlı inerseniz merdiven o kadar düz olur demiş atalarımız Kafanda kaskla devam edersen üç beş sene sonra merdivenden merdivene uçarak indiğinde bu videoyu izlerken tebessüm bile edersin nerdeeen nereye diyerekten...