Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merhaba arkadaşlar ben ismail

Scudo
Allah çarpsın yoruldum la. Burdan admin abiye selamlar istek var abi izin verin işte xD

@ERSN PK
Benim forumlarda hep yüzüm gülüyo nedense :D forum gecmisim var ama baya önceden. Baska forumdada fenomendim sonra yonetimle tartisip ban yemistim :/ :)

• Beğen
Tepkiler: ersnpk
@ERSN PK
Benim forumlarda hep yüzüm gülüyo nedense :D forum gecmisim var ama baya önceden. Baska forumdada fenomendim sonra yonetimle tartisip ban yemistim :/ :)

@alper 76
:D doğal insan isteği

Dostum video YouTube da ise video ismini yazsan arama sonucu herkes bulabilir herhalde...;)

Hem böylece konuyu okuyanlar içinden "Ulen forumda ne kadar da küfürlü video meraklısı varmış" demez...

lastiiği çıkan bisikletçi yazın çıkıyor youtube da.Bunu tahmin etmek zor olmasa gerek.
Gönderme derdinden kurtarayım bari..

• Beğen
Tepkiler: samurusov
@Hackless en iyisi videonun linkini spoiler içerisinde yorum olarak yolla. Sonu yok bu işin. :D
Ya da Youtube'a girip "Lastiği Çıkan Bisiklet Yarışçısı - İbretlik İç Ses" yazıp videoya ulaşabilirsiniz. :D

• Beğen
merheba ismail video çok güzelmiş adama helal olsun ama küfür yerine başka kelimeler kullansaydında yidede çok komik bir video olurdu küfür demek komik demek değildir yıllardır ağzıma tek kelime küfür değmedi ve hiçbir eksiklik hissetmedim eleştirmek için söylemiyorum senin gibi temiz gençlere yakıştıramıyorum sadece

@barış barış
O konu tartisilur evet ama ben sirf komik olsun diye kufur koymadimki. Sadece icimden geldi ve boyle yaptim. Kufursuzde olabilir evet hatta baska bi videoyu kufursuz deneyecem bakalim nasil olacak :)

Ayrica arkadaslarimla surekli iddiali anlaşmalar duzenliyoruz kufuru birakmak adina :D yani bende çabalıyorum cok haklisiniz :)

bide bana ! @Hackless
ne var bunda arka jant toprakta iyi tutuyor bende arasıra jantlarda gezerim, ama dublajın iyiymiş

• Beğen
Geri