Scudo Sports

merhaba

Tepki
1
merhaba arkadaşlar yeni bir üyeyim ama çocukluktan beri zevkle bisiklet kullanırım.sanal ortamda biraz araştırma yaptım kafam karıştı:) ben şehir içi işe giderken ve bazen de spor-gezi amaçlı bisiklet arıyorum 1.90 boyundayım fiyat olarak da 750tl 'ye kadar çıkabilirim acil tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

Scudo
size şehir - tur bisikletlerini öneririm. 2014 modellere bakın diyeceğim ama acil tavsiye istemişssiniz. modeller daha piyasaya düşmedi diye biliyorum. model olarak carraronun sportive modellerine bakabiirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
İkinci el temiz şehir bisikleti bakabilirsiniz. Örnek olarak şuan aklıma Carraro 225 geldi.

Benim fikrim bisiklet kullanım amacına ve kullanılacak yola göre seçilir. Asfaltta kullanacaksanız yol bisikleti tavsiye ederim. Amacınızın işe gitmek olması tur bisikleti almanız gerektiği anlamına gelmiyor. Bende işe gidip gelmek için yol bisikleti kullanıyorum ve çok keyif alıyorum. Tur bisikletim yok ve hiç olmadı. Bütçeme göre ileride almayı düşünüyorum. Ama tur bisikleti de sanki uzun turlarda kamp falan yapılacaksa kullanılacak bir bisiklet gibi gelmiştir hep bana. (Benim Önyargım bu). İşe gidip gelmek için tur bisikleti ya da yol bisikletleri tercih ediliyor genelde. Biraz daha fazla hız istiyorsanız yol bisikleti. Biraz daha güvenli sürüş kar yağmur çamurda bisikletimi kullanacağım diyorsanız tur bisikleti tercih etmelisiniz. Bütçeniz yol bisikleti için biraz düşük. Bundan dolayı da tur bisikletine yönelirseniz bence doğru olanı yaparsınız.

teşekkürler rize de yaşıyorum burada bisiklet fazla kullanılmıyor, yani satıcı da fazla yok bilgisayardan alacağım, az çok bilgilendim aslında. küçükken bmx'im vardı daha sonra babamın vitessiz bianci'sini kullandım, 2 yıl önce 200 tl'ye bir bisiklet aldım fakat çalındı ( çok üzülmedim aslında memnun değildim dandik bir markaydı zaten). salcano'nun İstanbul m veya city sport modelleri gibi modellere yoğunlaştım ancak tercih yapamıyorum. sürüş keyfi ve spor benim için öncelikli.

Trekking bisiklet tavsiye ederim. Mosso dmv acera inceyebilirsin.

salcano city sport aldım hepsi burada da uygundu bisiklet gelince tekrar yorum yazacağım umarım pişman olmam:) tavsiyeleriniz için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Mert C.
Geri