idrisarici
Daimi Üye
- Tepki
- 104
- İsim
- İdris ARICI
- Bisiklet
- Giant
Arkadaşlar tur bisikletinden sonra yol bisikletine merak salmış biri olarak aranıza Allez c2 modeli ile katılmak üzereyim. Malum heyecandan dolayı hemen konu açmak istedim. Her ikisi de bisiklet olarak adlandırılsa dahi konuya girince ciddi farklılıklar olduğunu fark ettim. Özellikle tur bisikletlerine göre daha hassas ve özen isteyen aletler olduğu kesin. Çok ciddi performans beklentim yok şimdilik ama zamanla neler olur kimse bilmez
Bu nedenle bu başlık altında özellikle yol bisikleti tecrübesi bulunan arkadaşlara sorularım olacak. Bisikleti Erdoğanlar'dan satın aldım. Bugün yarın elimde olacak. İlk deneyimlerimden sonra özellikle kullanım ve tiyolar hakkında kafanızı ağrıtacağım. iyi günler...
1. Tedirgin olduğum konulardan biri lastik patlatma. 112 kg olduğumdan çekincelerim var. Max hava basıncı ile mi kullanmalıyım? Lastik sıvısı önerir misiniz?
2. Spd ayakkabılarım var buna da SL yerine spd pedal alsam da kullansam nasıl olur?
3. Kadans veya nabız saati kullanmıyorum. Edinsem mi? Ne kadar gerekli?
1. Tedirgin olduğum konulardan biri lastik patlatma. 112 kg olduğumdan çekincelerim var. Max hava basıncı ile mi kullanmalıyım? Lastik sıvısı önerir misiniz?
2. Spd ayakkabılarım var buna da SL yerine spd pedal alsam da kullansam nasıl olur?
3. Kadans veya nabız saati kullanmıyorum. Edinsem mi? Ne kadar gerekli?